Pla general de l'entrada principal al Pius Hospital de Valls

L'Hospital Pius de Valls ingressarà pacients aguts de Covid-19 a partir d'avui

La mesura s'ha pres a causa de l'increment de la pressió sobre els centres de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona

A partir d'avui, l'Hospital Pius de Valls començarà a ingressar pacients aguts que requereixin d’ingrés a hospitalització convencional. Aquesta mesura s'ha pres a causa de l’increment de la pressió sobre els centres de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona originada per l’increment de pacients amb Covid-19.

Pel que fa als pacients que necessitin ingressar a la UCI es derivaran, com fins ara, a l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. Així mateix, els pacients quirúrgics positius també seran derivats a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona si requereixen intervenció.

Per la seva part, els pacients tributaris d’atenció intermèdia, de moment, continuaran essent derivats a l’Hospital Sociosanitari Francolí de Tarragona.

CAP tensionats

Per la seva banda, l'Atenció Primària 'segueix amb molta tensió', ja que es dona resposta a pacients lleus o asimptomàtics, residències i escoles, així com a altres pacients. Alhora, molts dels brots de les residències s'esperen poder controlar sense que això suposi un gran augment de l'afectació.

Finalment, des de Salut estan en contacte amb els ajuntaments i des del Departament han plantejat reforçar els mecanismes de control i coordinació a les entrades i sortides dels centres escolars per evitar acumulacions de persones a les portes.


Comentaris