Infermera vacunant al Pius Hospital de Valls

Els sanitaris de l'Alt Camp i la Conca de Barberà reben les primeres vacunes al Pius Hospital de Valls

Aquesta setmana s'espera administrar la primera dosi a més de 600 professionals de les dues comarques

Aquest dimarts 12 de gener s'ha iniciat el procés de vacunació  contra la Covid-19 als més de 600 professionals sanitaris de les comarques de l'Alt Camp i la Conca de Barberà. S'espera completar el procés aquesta mateixa setmana o a principis de la setmana vinent en un dispositiu ubicat al Pius Hospital de Valls que s'ha desplegat de manera conjunta amb aquest centre i la Gerència Territorial de l’ICS de Tarragona.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Així, totes les vacunes s'administraran al Pius en un nou espai que s'ha habilitat i que a la vegada és independent de la part principal del complex sanitari. D'aquesta manera, s'evita qualsevol alteració en els serveis de salut a la població que presta l'hospital que continuaran funcionant amb plena normalitat. Un equip d'infermeria específic format per personal d'atenció primària i del mateix Pius s'encarregaran de la vacunació en torns de matí i tarda. Al Pius Hospital, a més del personal del centre sanitari vallenc, també s'hi podran vacunar els professionals de tots els centres d'atenció primària de l'Institut Català de Salut a l'Alt Camp i la Conca de Barberà, així com de l'Àrea Bàsica de Salut d'Alcover.

La vacunació unificada del personal de salut de les dues comarques a l'hospital de Valls permetrà agilitzar el procés. En aquest sentit, s'ha posat a disposició de tots els professionals un formulari de cita prèvia per escollir dia i hora per rebre la vacuna. El dispositiu coordinat amb la Regió Sanitària preveu que la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19, que s'administrarà d’aquí a 21 dies, també s'efectuï des del Pius Hospital.