GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Obertes les inscripcions al mercat d'intercanvi i segona mà M2M d'Alcover

El 24 de març arriba a Alcover l'edició primaveral d'aquest mercat on es poden intercanviar, regalar, comprar o vendre objectes de segona mà
El mercat M2M tindrà lloc el diumenge 24 de març a la plaça del Portal d'Alcover. | Cedida

 

El diumenge dia 24 de març Alcover acollirà l’edició primaveral del mercat d’intercanvi i de segona mà, anomenada M2M Alcover, que s’ubicarà a la plaça del Portal del municipi. El mercat estarà obert en horari de matí, des de les 10.00 fins a les 14.00 hores. Es tracta de la VII edició d'aquesta trobada. A data d'avui, ja estan obertes les inscripcions per poder formar-hi part. Els interessats s’hi poden inscriure de forma totalment gratuïta a través de la pàgina web de l'Ajuntament d'Alcover. Hi ha temps fins al dia 20 de març.

 

En aquest espai, els assistents podran intercanviar, regalar, comprar o vendre objectes de segona mà de tota mena com, per exemple, llibres, mobles, roba, complements, aparells elèctrics, productes col·leccionables o jocs, entre d'altres i potser trobar allò que es buscava des de feia temps i que només es troba en llocs tan específics com aquests. 

 

Els articles que es poden intercanviar o vendre han d’estar en bon estat i tenir una qualitat mínima. El mercat té la voluntat de donar un nou ús als productes i reutilitzar-los, és per això que es demana que tinguin unes condicions òptimes.

 

Objectiu: promoure el consum responsable

El M2M Alcover és un mercat obert a tothom, pensat perquè tots els alcoverencs, i aquelles persones interessades d'arreu del territori, puguin exposar els seus objectes i a la vegada puguin intercanviar-los. A més, el mercat de segona mà i d’intercanvi és un espai que té l’objectiu de donar una nova vida als objectes, per tal de practicar les 3R: Reduir, Reutilitzar i Reciclar; així com promoure el consum responsable.

 

També et pot interessar: