La multinacional Gazeley invertirà 15 milions d'euros en una nova nau a Valls

El nou magatzem tindrà 29.000 m2 de superfície i acollirà empreses de logística, distribució i comerç electròni. Entrarà en servei el març de 2020
L'alcaldessa de la ciutat ha assistit a l'acte de presentació del projecte | Cedida

La multinacional Gazeley ha començat la construcció d'una nova nau industrial al polígon de Valls. Hi invertirà uns 15 milions d'euros, el magatzem tindrà 29.000 metres quadrats, s'anomenarà G-Park Valls i acollirà empreses del sector logístic, distribució i comerç electrònic. Aquesta companyia es dedica a la promoció, inversió i gestió d'actius logístics, treballa en diferents països europeus i és líder del seu àmbit.

La nau està dissenyada per aprofitar al màxim l’espai d’emmagatzematge amb una alçada lliure d’11,7 metres, 28 molls de càrrega i un accés separat per a vehicles i vianants. L’edificació comptarà a més amb una certificació 'Breeam very Good', el segell que reconeix els projectes de construcció sostenible líder a nivell mundial, tal com ha apuntat l'Incasòl.

L'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, i el director de l'Institut Català del Sòl, INCASÒL, Albert Civit, avui 4 de desembre al matí han acompanyat Oscar Heras, director de Gazeley España, en l'acte d'inici de les obres de la nau que l'empresa líder en el sector d'inversió i promoció de magatzems a Europa.

Gazeley construeix aquest magatzem en una parcel·la del sector Palau de Reig de Dalt, promogut per l'Incasòl. Els terrenys tenen una superfície de 53.338 metres quadrats i un preu de venda de 2.826.951,63 euros. La companyia espera que les noves instal·lacions estiguin operatives el març del 2020.

"🎬Es projectarà a Valls ''la pel·lícula castellera'' més antiga de la història" "🌲Cada cop més famílies van a buscar el Tió al bosc. I vosaltres, com ho feu?"