L'Institut Jaume Huguet reconeix els 35 anys de docència d'un dels seus professors

Ramon Domènech va entrar com a docent l'any 1982

En el marc dels actes de final de trimestre, l'Institut Jaume Huguet-Antiga Escola del Treball de Valls va organitzar, el passat mes de desembre, un acte de comiat al professor d'Electricitat del centre, Ramon Domènech Ferraté.

Placa de reconeixement en nom del centre

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

L'acte se celebrà en el transcurs del dinar de Nadal al qual assistiren l'homenatjat amb la seva esposa i el seu fill, acompanyats d'amics i dels membres de la direcció del centre, companys i excompanys del claustre de professors. En el transcurs del parlament d'agraïment per part del director, aquest li va lliurar una placa de reconeixement en nom del centre.

  

Vinculat a l'Institut Jaume Huguet des de fa més de 35 anys

Ramon Domènech ha estat vinculat a l'Institut Jaume Huguet-Antiga Escola del Treball de Valls i al món de l'ensenyament des de fa més de 35 anys, quan va entrar com a professor l'any 1982.

  

En el decurs de l'acte, i en acabar el dinar, va continuar el reconeixement de la dedicació docent de Domènech amb el lliurament d'uns regals de part dels seus companys de departament i dels seus companys i excompanys del claustre.

Emoció i mostres d'afecte

  

Finalment, amb l'emoció pròpia d'un acte tan entranyable,  l'homenatjat va llegir unes paraules agraint totes aquestes mostres d'afecte, oferint-se a qualsevol cosa que el centre o els seus companys puguin necessitar, i així va cloure aquest acte de reconeixement i d'amistat.

El centre va reconèixer la tasca del director del centre durant els darrers divuit anys, Jordi Tuset.
El centre va reconèixer la tasca del director durant els darrers divuit anys, Jordi Tuset. | Cedida

 

Jubilació del director del centre 

El 20 de desembre va tenir lloc un altre reconeixement al voltant de l’Institut Jaume Huguet. En aquest cas, el centre va reconèixer la tasca del seu director durant els darrers divuit anys, Jordi Tuset. Després de fer un emotiu discurs de comiat, el públic assistent, professorat i alumnat majoritàriament, li oferí un llarg i calorós aplaudiment per agrair-li la seva tasca al capdavant del centre.