Valls acollirà la jornada solidària ‘Produce for hunger’ on se serviran 200.000 racions a entitats socials

Serà aquest dissabte 5 d’octubre. Es tracta d’una iniciativa de la companyia multinacional nord-americana Griffith Foods amb centre de producció a Valls
Presentació de la jornada solidària 'Produce for hunger'. | ajuntament de valls

 

Aquest dissabte 5 d’octubre Valls tornarà a acollir la jornada solidària ‘Produce for hunger’ amb l’objectiu de lliurar més de 200.000 racions de crema de xampinyó a entitats socials i del tercer sector com el Banc d'Aliments, la Creu Roja de Valls, l'Associació Egueiro, Càritas i el menjador social ‘la Teulada’ que els farà arribarà a persones i famílies en situació de vulnerabilitat.

Diverses activitats durant la jornada solidària

Es tracta d’una iniciativa de la multinacional d’alimentació nord-americana Griffith Foods, amb centre de producció a Valls. Aquest dimecres al matí s’ha fet la presentació d’aquesta jornada solidària a càrrec de Quim Prats, Factory Manager de l'empresa, i Jordi Cartanyà, regidor d'Acció Comunitària de l'Ajuntament, acompanyats per Álvaro Beltran de Creu Roja, Jaume Vilanova de l'Associació Egueiro, Joan Font de l'Associació ‘la Teulada’, a més dels responsables de l'empresa que coordinen la iniciativa.

Així doncs, s’ha donat a conèixer la programació d’aquesta jornada que la companyia celebra anualment. S’ha explicat que, a més de la producció de les racions de sopa, la planta de Valls acollirà una visita guiada a les instal·lacions que la multinacional té al polígon industrial des de l'any 2017. Com en anteriors edicions, també hi haurà activitats infantils a la mateixa planta.

L'empresa té a Valls més d'un centenar de treballadors que han participat activament en l'organització de la jornada solidària d'aquest dissabte. Les 200.000 racions de la crema de xampinyó, un dels productes que la companyia elabora a la factoria de Valls, aniran destinats íntegrament a persones i famílies amb dificultats que reben aliments a través de les diferents entitats socials de la ciutat.

La companyia va inaugurar la seva planta a Valls el maig de l'any passat per ampliar la seva capacitat de fabricació i instal·lar-hi un centre de desenvolupament culinari per ampliar el ventall de productes.

"⛪Cabra del Camp celebra els 450 anys de la Confraria de la Mare de Déu del Roser" "🎭Els Teatres de Valls alcen el teló amb el monòleg ‘Shirley Valentine’"