ÚLTIMA HORA

Greu accident en un edifici a Valls amb un evacuat amb helicòpter

EN DIRECTE

Tota la informació del coronavirus a la demarcació de Tarragona

Josep M. Rovira ja és el nou president de la Cambra de Comerç de Valls

El ple celebrat aquest divendres al matí ha designat l'empresari com a nou president de l'ens. Rovira ha explicat els eixos principals d'aquest nou mandat
El nou equip de la Cambra de Comerç de Valls, amb el seu president al centre. | Júlia Giribets

 

Aquest divendres 24 de maig al matí s’ha celebrat el ple constitutiu de la Cambra de Comerç de Valls on s’ha nomenat Josep M. Rovira president de l’entitat. Rovira agafa el relleu de Marcel·lí Morera, que ha presidit la Cambra vallenca des de l’any 2002. Després de l’acte de constitució, el nou president ha explicat, a grans trets, quines seran les seves línies de treball a partir d’ara.

 

Entre els objectius que es marca el nou equip, hi ha el foment del talent «perquè els joves estudiïn carreres que després els permetin quedar-se aquí», ha dit Rovira. També se seguirà apostant per la internacionalització. «Ens hem marcat la fita de portar 5 noves empreses exportadores a la demarcació en els propers mesos».

 

Les infraestructures del territori, punt clau

Per altra banda, també es tindrà en compte les empreses, potenciant el ‘networking’ entre elles i es farà una clara aposta per les infraestructures del territori. «Impulsarem el desdoblament de la carretera d’Alcover, lluitarem per l’A-27, volem connectar els ferrocarrils i les empreses al corredor del Mediterrani i qui sap si podem exigir la inclusió de Valls en la xarxa de rodalies».

 

Rovira també ha destacat la promoció del territori a través de la calçotada. «Parlarem amb l’Ajuntament de Valls perquè la Cambra pugui liderar la promoció de la calçotada arreu del món i ho farem des del sector empresarial». El nou president també aposta per seguir liderant esdeveniments com la Firagost o altres fires i festes, però ha reconegut que «s’han de revisar i canviar coses i potser crear alguna cosa nova, però hem de fer que la comarca treballi cohesionada».

 

 

El nou equip de la Cambra de Comerç de Valls | Júlia Giribets
 

Per últim, Josep M. Rovira, ha anunciat que la Cambra de Comerç de Valls s’implicarà també amb el comerç local, de tots els pobles de la comarca, «hem de saber quins comerços volem en el futur i hem de treballar plegats», ha conclòs.

 

Carme Mansilla, directora dels Serveis Territorials d'Empresa i Coneixement a Tarragona, també present en el ple, ha destacat que «tot el procés s’ha fet de forma impecable» i ha definit el nou plenari com un lloc que té continuïtat i sàvia nova, «és una molt bona fórmula». Mansilla, a més, s’ha posat a disposició de la Cambra per establir noves col·laboracions amb el seu departament.

Més notícies de la categoria Alt Camp