Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

FOTOS

Misericòrdia 2019: la Trobada de Gegants i Masclet a Reus, en imatges

FOTOS

Santa Tecla 2019: les imatges de 37a Mostra de Folklore Viu

La Jove Orquestra InterComarcal actuarà al Convent de les Arts d’Alcover

Aquesta és una orquestra amb una gran projecció formada per una seixantena de músics d’entre 16 i 30 anys amb un nivell semiprofessional els quals volen gaudir de la música
La JOIC oferirà un programa basat en dos grans autors alemanys del romanticisme, Beethoven i Brahms | Cedida

 

La Jove Orquestra InterComarcal tornarà al Convent de les Arts d’Alcover aquest proper dissabte, dia 31 d’agost, a les 19.30 h amb el programa que porta per títol “La tercera de Brahms”. En el seu concert estival, la JOIC ofereix un programa basat en dos grans autors alemanys del romanticisme, Beethoven i Brahms, els quals componen un dels binomis més coneguts de la història de la música, destacant per l’efecte que féu en el segon el respecte que tingué pel primer. A més, comptarem amb el guanyador del VI Concurs per solistes de la JOIC, competició amb la qual l’orquestra vol donar la primera oportunitat d’actuar a joves talentuosos del nostre territori.

 

El repertori que donarà forma al concert de dissabte està compost per l’Obertura Egmont de Ludwig van Beethoven, el Concert n. 2 Op. 5 de clarinet de Bernhard Henrik Crusell, la peça guanyadora del VI Concurs per solistes de la JOIC i, evidentment, per la Simfonia n. 3 Op. 90 Johannes Brahms. La JOIC serà conduida pel director Marcel Ortega i Martí i comptarà amb la presència del clarinetista solista Dani Veiga.

 

La Jove Orquestra InterComarcal és una orquestra amb una gran projecció formada per una seixantena de músics d’entre 16 i 30 anys amb un nivell semiprofessional els quals volen gaudir de la música. Els perfils dels seus components, director inclòs, són diversos: estudiants del grau superior de música, postgraduats i alumnes de màster, però també alumnes dels cursos més alts del grau mitjà o estudiants d’altres especialitats no musicals que volen seguir actius en el món de la música. 

 

Les entrades es poden comprar anticipadament a través del web del CA i a la taquilla del Convent de les Arts des d’una hora abans de l’inici del concert. El preu és de 4 euros en l’entrada general i de 3 euros tant si es disposa del Carnet del Convent de les Arts com en la promoció CAjove! per a totes aquelles persones fins a 25 anys.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris