ÚLTIMA HORA

Nou ensurt al polígon Nord amb un incident a Carburos Metálicos

Es jubilen Félix Fernández i Carles Mir, professors ‘de tota la vida’ de l'Institut Jaume Huguet de Valls

Els dos mestres van rebre una placa de reconeixement i un obsequi de comiat de part de tot el claustre de professors
Els dos mestres amb la placa de reconeixement. | Cedida

 

En el marc del ja tradicional dinar de final de curs de l'Institut Jaume Huguet de Valls, que enguany va aplegar una vuitantena de professors i exprofessors, el 28 de juny es va celebrar un acte emotiu de reconeixement de la tasca docent de dos professors que han dedicat quasi mitja vida a l'Institut, com són Félix Fernández i Carles Mir.

 

En Félix Fernández va iniciar la seva carrera docent a mitjans dels anys 80 i ha estat professor de la família professional d'electricitat a l'Institut des de l'any 1992.

 

Ha impartit també la matèria d'Electrotècnia al nostre Batxillerat tecnològic i, des de sempre, ha estat molt apreciat pels seus alumnes. Dels seus quasi trenta-cinc anys de docència, fent la mateixa tasca, la d'ensenyar, reconeix que es quedarà amb el dia a dia a classe amb els i les alumnes, que li han contagiat la seva il·lusió i les seves ganes d'aprendre que, a partir d'ara, podrà dedicar a reprendre les seves aficions artístiques.

 

Carles Mir, l'ànima dels Programes de Formació i Inserció

Per la seva banda, en Carles Mir va iniciar la seva carrera docent a l'Institut fa prop de 20 anys, i ha estat l'ànima dels Programes de Formació i Inserció.

 

Molts joves s'han re introduït al sistema educatiu després de fer un PFI del Jaume Huguet, de la mà del Carles, que els endinsava en l'art de voler aprendre i treballar cada dia per ser una mica millors i obtenir una qualificació professional.

 

Segons expliquen des de l’Institut, el Carles i la seva feina han donat sentit al PFI del Jaume Huguet, transferint coneixements i ajudant a adquirir competències al seu alumnat, millorant-los l'autoestima i ajudant-los a construir el seu itinerari professional, que en algun cas ha projectat fins a estudis universitaris el seu alumnat. 

 

Abans del dinar, el director del centre i companys dels dos professors jubilats, els van lliurar una placa de reconeixement i un obsequi de comiat en representació de tot el claustre.