robert-figueras

Robert Figueras repetirà com a alcaldable d'Alcover amb una llista renovada

L'actual alcalde encapçalarà una candidatura amb moltes cares noves

L’actual alcalde d’Alcover, Robert Figueras, serà l’alcaldable d’Alcoverencs pel Canvi (ApC) a les eleccions municipals del proper 26 de maig. Robert encapçalarà una candidatura amb moltes cares noves. El número dos serà el periodista i professor, Josep Mª Girona, i el tercer lloc l’ocuparà l’actual regidora de promoció econòmica i de la fira de bandolers, Carla Miret.

A l’assemblea de la formació alcoverenca celebrada el passat 29 de març es va felicitar als regidors sortints per la tasca feta al llarg dels últims quatre anys i es va remarcar la satisfacció de contemplar com la pràctica totalitat dels compromisos contrets s’han complert. S’ha construït un nou Centre de Dia que a partir del passat dilluns obre els 365 dies de l’any, s’ha fet la urbanització del passeig de l’estació, s’ha posat en marxa Alcover funciona per ajudar a impulsar el desenvolupament econòmic i social del poble i s’ha creat l’app Alcover, entre d’altres realitzacions.

L’assembla d’Alcoverencs pel Canvi (ApC) té molt avançat el programa amb que es presentarà a les eleccions i que s’aprovarà en el decurs del present mes d’abril. D’altra banda, l’assemblea ha donat el vist i plau a la totalitat de la candidatura. El número quatre l’ocuparà Maria Roca, administrativa i botiguera; el cinquè lloc serà per la mestra Marta de Lucas; Josep Barberà, fuster jubilat, ocuparà el sisè i la comercial d’una empresa del sector del paper, Mª Carmen Sánchez, serà la setena. El vuitè lloc serà per Santi Cordón, professor i pintor artístic; el novè l’ocuparà Loli Guerra, operària d’una fàbrica d’automoció i el desè, Maria Oaie, assistenta sòcio- sanitària.

La candidatura la tancaran l’estudiant Angel Mora, l’administrativa i veïna del Serradalt, Lidia Bastida i Carles Moreno, operari d’una empresa paperera. Els tres suplents seran l’empresària Encarna Rodríguez, l’estudiant Aarón Álvarez i el metge Sergi Barberà.


Comentaris