Imatge dels integrants de la candidatura de Tots Som Bràfim-AM per les eleccions municipals 2019.

Tots Som Bràfim-AM dona a conèixer la seva llista per a les eleccions municipals

La candidatura està encapçalada per l’actual alcalde, Xavier Rius i pels regidors que ja formaven govern amb ell. També hi ha noves incorporacions

Tots Som Bràfim-Acord Municipal (TSB-AM) ha presentat aquesta setmana els i les integrants de la llista que encapçala l’actual alcalde, Xavier Rius Garcia, de cara a les properes eleccions municipals del 26 de maig.

Rius va accedir a l’alcaldia, ara farà quatre anys, liderant aquesta formació de la qual en torna a ser candidat amb la intenció de completar el projecte iniciat el 2015, i ho fa acompanyat per les regidores que ja formaven part de l’equip de govern municipal i d’altres incorporacions.

Projectes pendents per a la propera legislatura

Tot i que encara no ha començat oficialment la campanya electoral, TSB-AM es presenta a les eleccions amb diverses propostes que conformaran el seu programa electoral, entre les quals destaquen la depuradora pel 2021. Ja s’ha aprovat pel ple el conveni de redacció del projecte que faran els serveis tècnics de la Diputació de Tarragona. De la construcció de la depuradora se'n fa càrrec l'ACA, i de la licitació del projecte, l'Ajuntament de Bràfim.

Segons han informat des de la formació, també tenen al cap el projecte de millora de l’avinguda Alt Camp que contempla soterrar la línia elèctrica i telefònica, pavimentar el ferm en mal estat i fer voreres més amples per als vianants.

Tal com han explicat, també s’aprofitarà les obres de reforma de la carretera Tp-2031 per millorar els accessos al poble i la via pública de tot el nucli urbà i es farà servir la fórmula dels pressupostos participatius on els veïns i les veïnes de Bràfim podran votar unes accions que afecten directament a una part de la partida prevista d’inversions del municipi.

Pel que fa a educació, conjuntament amb la Generalitat es farà una inversió de 50.000 euros per millorar el menjador escolar de l’escola Sant Jaume, que té una mitjana diària de 20 alumnes a dinar. Se substituirà la calefacció actual per una de més sostenible que redueixi el consum i, per tant, la factura mensual. També es projecta sanejar i pintar tota la façana de l'escola i la zona de vestidors, amb una inversió d’uns 20.000 euros.

Llista de Tots Som Bràfim-Acord Municipal

1. Xavier Rius Garcia

2. Maria Antònia Dalmau Vilanova

3. Anna Salvat Miracle

4. Maria Teresa Serramià Solanes

5. Heura Musté Segura

6. Josep Maria Rebull Vives

7. Jordi Icart Madrid

Suplents:

8. Ma Dolors Andreu Calaf

9. Sílvia Montoliu Carbonell

10. Jordi Queralt Paredes

11. Tomàs Villegas Torres

12. Jordi Vidal Giné

13. Maria Carme Plana Vernet

14. Joan Saperas Freixas

August Armengol Godall

 Javier Bergua Puialto.


Comentaris