GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Centre Cultural de Valls acollirà la setena edició de la Marató de Donació de Sang

Enguany les xarxes socials són les protagonistes a través del lema #sangfluencer
La marató d'enguany té com a lema «Tu sí que ets important» | Albert Oliva

 

La setena edició de la Marató de Donació de Sang a Valls es celebrarà a Valls el dimecres 8 de maig de 9.00 h a 21.00 h. Durant la jornada, que tindrà lloc per segona vegada al Centre Cultural Municipal, s'han organitzat unes activitats lúdiques amb l'objectiu d’amenitzar la jornada.

 

La Marató l'ha presentat aquest matí en roda de premsa el regidor de Salut, Martí Barberà, el president de l'Associació de Donants de Sang de l'Alt Camp, Josep M. Manresa, i la directora del Banc de Sang i Teixits del Camp de Tarragona, la doctora Virginia Callao. El lema d’aquest any és «Tu sí que ets important! Converteix-te en #sangfluencer», proposa que tots ens convertim en influencers per explicar i promocionar a les xarxes socials, als grups de WhatsApp d’amics i familiars, o en qualsevol altre àmbit, la importància de donar sang per ajudar a salvar vides cada dia.

 

El cartell d’activitats de la Marató de donació de sang a Valls s’ha fet amb la col·laboració de diverses entitats culturals i esportives, colles castelleres, bombers, protecció civil, associació de veïns, policia local.. .amb l’objectiu de donar a conèixer i convèncer a molts d’altres de la importància de donar sang.

 

Aquest any s’espera aconseguir superar les 611 donacions de l’anterior Marató celebrada a Valls l’any 2017. Els requisits per a fer donacions de sang són tenir més de 18 anys i pesar com a mínim 50 quilos. Tot i així, cal recordar que els homes poden donar fins a 4 vegades a l'any i les dones, 3, sempre que es respecti l'interval mínim de dos mesos entre donacions.

 

La Marató, que es realitzarà al Centre Cultural Municipal, ha estat organitzada des del Banc de Sang i Teixits (BST) conjuntament amb l'Ajuntament de Valls i l'Associació de Donants de Sang de l'Alt Camp. Cal recordar que per donar sang s'ha de portar el DNI.