El Mercat Jove de Valls acollirà més d’una desena de parades amb les creacions de joves artistes locals

La cita és el 14 de desembre coincidint amb el Mercat de Nadal de la ciutat. La jornada s'acompanyarà d'activitats artístiques i musicals que amenitzaran l'escenari del Pati
La regidora d'Acció Cívica i joventut, Laia Castells, ha presentat el Mercat Jove aquest dimarts al matí. | aj valls

El dissabte 14 de desembre el servei municipal de Joventut, VallsJove, impulsa una nova edició del Mercat d'Art Jove, la 18a, en el marc del qual els i les joves artistes locals i de la comarca exposaran les seves creacions i produccions.

La fita, que se celebrarà a la plaça del Pati coincidint amb el Mercat de Nadal de Valls, obrirà les portes a les 10.00 hores i es complementarà amb activitats al llarg de tot el dia a l'escenari, amb diverses propostes musicals i artístiques. 

El Mercat d'Art Jove, ofereix un espai que permet exhibir els treballs dels joves artistes creadors del territori. En aquesta edició comptarà amb un total d'11 paradistes relacionats amb l'àmbit de la pintura, la confecció tèxtil, la bijuteria, joieria, elements de decoració i altres creacions i manualitats diverses. 

Totes les persones que realitzin compres a les parades del mercat al llarg del matí i del migdia rebran, a més, un val gratuït de degustació de vermut al punt de distribució de Vermut Montseta que estarà situat al mateix Mercat. 

La jornada anirà acompanyada d'un conjunt d'activitats musicals i artístiques que s'aniran fent a l'escenari del Pati al llarg de tot el dia. 

Diverses propostes musicals i artístiques

La programació comptarà amb la participació i les actuacions del Cor modern de l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard, de l'Escola de dansa Adagi, Centre de Dansa i Comèdia Musical Infinity i Escola de ball Nou Ritme, l'espectacle de màgia de Dario Proximity, ball folk amb Maite Royano i Espai Trad, les actuacions dels combos de l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard i tancarà amb el Karaoke Jove amb la companyia artística Loren.

Les persones interessades en participar del Karaoke, poden enviar un correu electrònic a VallsJove (vallsjove@valls.cat) o trucar al 977 609 849 i dir el nom, l'edat i la cançó que volen cantar. També s'hi podrà participar el mateix dia 14, sol·licitant la cançó escollida directament a l'organització.

El Mercat d'Art Jove s'ha anat modelant a partir de les valoracions dels i les paradistes participants per donar-li un major relleu i notorietat. Per aquest motiu, des del 2016 el Mercat d'Art Jove es complementa amb propostes i activitats de dansa, música i cant d'artistes vallencs per amenitzar l'espai i atraure un major volum de visitants.

Amb aquesta proposta, el servei de Joventut vol oferir espais per a la difusió dels artistes del territori, però també incentivar i potenciar la creació artística del jovent de la ciutat i fomentar el consum cultural i artístic del conjunt de la població. Un objectiu en el qual hi tenen un paper fonamental els i les artistes i les entitats que participen i col·laboren amb aquesta iniciativa.

"🎭S'estrena a Alcover 'Las Muchas', un espectacle construït amb veïnes del poble" "😱HO TORNA A FER: Detingut de nou el repartidor sense carnet i drogat de Valls"