Imatge d'arxiu del cementiri de Valls

El cementiri municipal de Valls s'adapta a les mesures de seguretat per Tots Sants

Aquest any s'anul·la l'acte religiós que habitualment acompanya la diada

Per Tots Sants, Valls aplicarà diferents mesures de prevenció per la Covid-19 al cementiri municipal per tal de garantir la seguretat de les persones que aquests dies visiten el lloc. Així, el cementiri amplia els horaris, i els dies 30 i 31 d'octubre i l'1 de novembre, l'horari d'obertura serà de 8.00 h a 18.00 h de forma interrompuda.

També s'han establert recorreguts, fixant l'entrada pel punt habitual d'accés des de la plaça del Cementiri, mentre que la sortida s'haurà d'efectuar per la porta lateral que dona a la carretera del Pla. A la vegada, es delimitaran els recorreguts de manera que el flux d'entrada es dirigeixi vers els dos laterals en l'accés al cementiri. En cadascun d'aquests dos accessos s'instal·laran respectivament un punt d'higiene, activat a pedal, per al proveïment de gel hidroalcohòlic.

Per altra banda, l'Ajuntament ha preparat el dispositiu per incrementar el servei de neteja i, a la vegada, ha reforçat la presència de la Policia Local i dels Serveis Municipals de Manteniment. És obligatori l'ús de la mascareta a tots els assistents, exceptuant només les persones amb problemes de salut. Aquest any s'anul·la l'acte religiós que habitualment acompanya la diada.


Comentaris