Cementiri d'Alcover

El tanatori i el cementiri d'Alcover estrenen enllumenat amb motiu de la festa de Tots Sants

L'actuació s'inclou dins l'objectiu que el municipi arribi a l'any 2020 amb un 20% menys de les emissions de gasos d'efecte hivernacle respecte al 2005

El municipi d'Alcover estrena il·luminació al tanatori i al cementiri amb motiu de la festivitat de Tots Sants. Així, en les últimes setmanes s'han enllestit els treballs de substitució de l'enllumenat públic de l'entrada del tanatori i del camí i de l'interior del cementiri per llums de tecnologia led, amb molta més eficiència.

En total s'han renovat una quinzena de punts de llums per tal de reduir el consum energètic i la contaminació lumínica. Al mateix temps, s'ha buscat augmentar l'eficiència en la il·luminació de l'entorn, un indret concorregut sobretot, en dies de defuncions, caps de setmana i durant la festivitat de Tots Sants.

D'aquesta manera, l'Ajuntament d'Alcover continua desenvolupant les accions que indica el PAES d'Alcover, el Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible, amb l'objectiu que el municipi arribi a l'any 2020 amb un 20% menys de les emissions de gasos d'efecte hivernacle respecte al 2005, tal com estableix el Pacte d'Alcaldes per una energia sostenible local.