Important millora en serveis socials a la Urbanització Mas del Plata, a Cabra del Camp

Els Serveis Socials arriben a aquest nucli de població amb l’objectiu d’evitar desplaçaments

L'Ajuntament de Cabra del Camp, a través de l'àrea de Benestar Social del Consell Comarcal de l'Alt Camp, fa arribar els serveis socials a la urbanització del Mas del Plata.

Fins ara, els tècnics del Consell, oferien el servei al consultori de Cabra del Camp i ara també arribarà al Club Social de la urbanització. Aquesta iniciativa té per objectiu apropar els serveis de benestar social a la ciutadania i evitar desplaçaments.

Aquest dijous, dia 20 de febrer, es començarà a atendre els veïns i les veïnes que ho necessitin i, a partir del mes de març, els tècnics es desplaçaran fins al Mas del Plata cada primer dilluns de mes, de les 09.00 a les 11.00 hores.

Els veïns i veïnes de Cabra del Camp mantindran el servei existent, que s'ofereix cada primer dijous de mes.

Totes aquelles persones que així ho requereixin, poden demanar hora a l'Ajuntament de Cabra del Camp o al Consell Comarcal de l'Alt Camp.

Millorar la qualitat de vida dels més vulnerables

L'Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal de l'Alt Camp té com a objectiu impulsar les polítiques socials establertes per la nova Llei de Serveis Socials per tal de millorar la qualitat de vida de les persones, sobretot de les més vulnerables.

En aquest sentit, també hi ha tres equips més que atenen situacions específiques d'infància i família, de persones amb grau reconegut de dependència i adults i gent gran amb situació de risc.

Les visites també es fan tant al poble com a la urbanització de Mas del Plata i les cites es tramiten a través dels mateixos equips o a través de la treballadora social que és la que visitarà cada primer dilluns de mes.

Finalment, també hi ha un centre obert a Mas del Plata que atén a infants, joves i famílies des del suport socioeducatiu.


Comentaris