Ramon Gausset

Mor Ramon Gausset Vinós, regidor de l'Ajuntament de la Riba, als 73 anys

S'han decretat tres dies de dol oficials pel regidor

El municipi de la Riba  està de dol. Aquest dijous 8 de gener ha trascendit la mort de Ramon Gausset Vinós, regidor de Cultura de l'Ajuntament de la Riba, als 73 anys. L'Ajuntament de la Riba ha expressat el seu condol «en memòria d'ell i la resta de les víctimes de la Covid-19» i ha decretat tres dies de dol al municipi. 

També ha destacat la figura d'en Ramon ja que «ha estat de gran importància per aquest municipi per tota la seva dedicació, treball i entrega durant aquesta legislatura i les anteriors en què ha estat regidor de l’Ajuntament de La Riba, així com la seva participació activa en les entitats sense ànim de lucre col·laborant sempre en les activitats culturals i socials que s'organitzaven a la Riba»

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

En Ramon Gausset era un home arrelat a la Riba, a la seva gent i a les seves associacions i participava en tota mena d'activitats i iniciatives del poble. També era un actiu i apassionat ceramista i un amant i gran coneixedor de la música clàssica.

Des d'ERC, també han lamentat la mort d'un històric de la política al municipi i a la comarca. Destaquen d'en Ramon Gausset que es tracta d'un «ribetà il·lustre, un català insubornable, un republicà exemplar que ha estat un company infatigable en la llarga lluita pels drets i les llibertats de Catalunya». Com a cap de llista i regidor d'ERC per la Riba en passades legislatures i militant durant molts anys, la seva aportació sempre fou generosa, estimulant i modèlica. A mésd, va ser l'artífex d'iniciatives com el Sopar de la República que, el 2014, va presidir Oriol Junqueras a la Riba.  La Federació Comarcal d’ERC a l’Alt Camp i la Secció Local de Valls s’uneixen, doncs, al dolor de la seva família.