Commoció a Valls per la mort sobtada de la treballadora municipal Suli Fort Molina

Demà dijous, a les 10.00 h del matí, s'oficiarà l'enterrament al Santuari de la Mare de Déu del Lledó de la ciutat
La notícia del seu traspàs es va donar a conèixer ahir dilluns 8 de juliol a la tarda | Facebook

 

Commoció a Valls per la mort sobtada, a causa d'un atac de cor, de Suli Fort Molina, treballadora de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament i persona molt activa en la vida social, cultural i castellera del municipi. Mare de dos fills i parella de Jordi Busquets, Fort era una persona molt coneguda a la ciutat, ja que formava part d'una manera activa de la Colla Vella dels Xiquets de Valls i d'altres ens del teixit associatiu local.

 

La notícia del seu traspàs es va donar a conèixer ahir dilluns 8 de juliol a la tarda, i ràpidament van ser molts els vallencs que van voler expressar les mostres de condol a la família través de les xarxes socials. Durant el dia d'avui el Tanatori Municipal acollirà la vetlla i demà dijous, a les 10.00 h del matí, s'oficiarà l'enterrament al Santuari de la Mare de Déu del Lledó de la ciutat.

 

L'Ajuntament de Valls ajorna el plenari municipal

Des de l’Ajuntament de Valls també s'ha tramès una nota de condol a través de les xarxes socials i tot el consistori s'uneix al dolor per la mort de la treballadora. Per aquesta raó, s'ha ajornat el Ple i la roda de premsa prevista per avui sobre el pacte de govern de Junts per Valls i ERC-Compromís.

 

Tot sembla indicar, que la roda de premsa i la posterior sessió es convocarà a finals d'aquesta setmana, ja que dilluns s'acaba el termini per aprovar els organigrames i les retribucions dels càrrecs electes i per això el consistori havia convocat per aquest dimecres un Ple extraordinari i urgent per les 19.00 h de la tarda.