El Museu d’Alcover farà un taller d’esmorzars saludables per a tota la família

Serà aquest dissabte 14 de desembre en dues sessions al matí a càrrec d'una nutricionista. Les places són limitades
Exterior del Museu d'Alcover | Redacció

El Museu d’Alcover ha programat per aquest dissabte 14 de desembre un taller nadalenc que girarà entorn dels esmorzars saludables adreçat a tota la família. L’activitat es realitzarà en dues sessions, a les 11.00 i a les 12.00 hores amb una durada de 45 minuts cadascuna.

La dietista i nutricionista Patrícia Casas, serà l’encarregada d’impartir el taller i donarà recomanacions per començar a posar en pràctica durant aquestes Festes de Nadal en família.

Propostes saludables pels esmorzars de cada dia

En aquesta jornada, els assistents podran aprendre nous hàbits i conèixer quines propostes alternatives i saludables es poden implementar a les nostres dietes cada matí.

Es recomana que els assistents vinguin amb gana, ja que a més de rebre consells, podran tastar alguna recepta.

Les places per assistir al taller són limitades, per la qual cosa es demana inscripció prèvia. El preu per assistir és de 2 euros els adults i d’1 euro els menors de 16 anys. Aquesta activitat compta amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal.

"🏅Important premi a Alcover per un projecte de supervivència de les abelles" "🏚El canvi radical d'ús dels edificis que rehabilitaran a la plaça de l'Oli de Valls"