EN DIRECTE

Tota la informació del coronavirus a la demarcació de Tarragona

Valls donarà la benvinguda al 2020 amb un espectacle de cabaret al Teatre Principal

Al punt del migdia del 31 de desembre, al Pati, els més petits de la ciutat també comptaran, per primera vegada, amb unes campanades infantils pensades especialment per l'ocasió
La roda de premsa s'ha dut a terme al terrat de la Casa de la Vila, a tocar del rellotge de la façana i del campanar més alt de Catalunya | Albert Oliva

 

L'Ajuntament de Valls renova la proposta per acomiadar el 2019 i rebre el 2020 amb força. Així, al nou concert revetlla de versions al Pavelló Municipal Xavi Tondo, estrenat l'any passat, se sumen dues noves iniciatives impulsades pel Centre Cívic i pel Grup del Teatre Principal, respectivament.

 

La primera de les cites del Cap d'Any vallenc tindrà lloc al punt del migdia del 31 de desembre al Pati, quan els més petits i petites de la ciutat comptaran, per primera vegada, amb unes campanades infantils, pensades especialment per l'ocasió. L'acte serà gratuït i donarà inici a les 11.00 h amb la representació de l'espectacle Carilló de la Cia La Tal, que realitzarà un parell de passis, el darrer dels quals finalitzarà amb les dotze campanades. Els assistents podran portar el raïm i el cotilló de casa, per fer la celebració conjunta en un preludi pensat especialment per a viure'l en família. 

 

Ja a la nit, el Teatre Principal acollirà la proposta Un Cap d'Any a l'Infern, a càrrec del Grup del Teatre Principal. L'espectacle, un cabaret-espectacle de varietats, començarà a les 23.00 h i s'allargarà fins la mitjanit, quan tindran lloc les tradicionals campanades, seguides dels darrers compassos del muntatge. Durant la funció, l'escenari del Principal s'omplirà de números musicals, d'humor i de cabaret, en un espectacle especial que tindrà lloc al fons de l'infern. Les entrades, al preu de 25 euros, inclouen el cotilló i es podran adquirir a partir del proper dimecres 16 d'octubre a les taquilles del Teatre Principal en el seu horari habitual i a través d'Eventbrite.

 

Nit de Cap d'Any amb la Banda del Coche Rojo

El nou any a Valls començarà també amb la música del doble Concert revetlla de versions al Pavelló Xavi Tondo, al Centre Esportiu Municipal del Fornàs, que oferirà, per segon any, 6 hores de música i festa. Els grups La Banda del Coche Rojo i Tapeo Sound System seran els encarregats d'amenitzar la revetlla al pavelló, a partir de la 1 de la nit del dia 1 de gener i durant tota la matinada. Els preus seran de nou testimonials, per regular l'aforament del recinte: 3 euros l'entrada anticipada i 5 euros la mateixa nit. Les entrades es posaran també a la venda el dimecres 16 d'octubre a les taquilles del Teatre Principal i a través d'Eventbrite.

 

Potser també t'interessa:

Més notícies de la categoria Alt Camp