Presa de possessió del nou alcalde de Cabra del Camp

Javier Romero, nou alcalde de Cabra del Camp després d'una tensa moció de censura

La fins ara cap de l'equip de govern, Natàlia Targa, passa a l’oposició

La moció de censura presentada per Caminem Tots Junts (JuntsxCat) i Futuro Podemos contra l'actual equip de govern d'Acord per Cabra – Acord Municipal ha prosperat en el ple extraordinari celebrat avui, divendres 13 de març. Aquest fet ha suposat que Javier Romero sigui el nou alcalde de Cabra del Camp. D’aquesta manera, el fins ara equip de govern, amb Natàlia Targa al capdavant, passa a l’oposició.

Un cop constituïda la mesa d’edat, en un ple que s’ha celebrat a la Sala 1 d’Octubre com a mesura de prevenció i control del coronavirus, s’ha procedit a la lectura del document presentat pels membres de l'oposició. A continuació, el candidat a l'alcaldia ha dirigit unes breus paraules als presents, en què ha volgut remarcar la necessitat de desencallar la situació i que «el municipi som tots», fent referència a les diferents urbanitzacions del municipi.

D'altra banda, Natàlia Targa, fins ara l'alcaldessa de Cabra del Camp, ha destacat que el seu grup municipal ha restat amb la mà estesa, però que l'entesa no ha estat possible des del minut zero. També ha fet un repàs dels diferents objectius assolits en aquest breu mandat, sobretot en matèria d'urbanisme. 

Tot seguit s'ha dut a terme la votació, que ha prosperat amb cinc vots a favor, tres de Caminem Tots Junts i dos de Futuro Podemos, tres en contra d'Acord per Cabra i una abstenció, de Salvador Pérez, de Caminem Tots Junts. Amb la moció de censura aprovada, Javier Romero ha pres possessió com a nou alcalde de Cabra del Camp.

En les primeres paraules com alcalde, s'ha mostrat ferm en la necessitat d'allargar la mà a tothom tot i «no ser benvingut per tots els veïns», fent referència al descontentament d'una part dels assistents al ple. També ha explicat que properament es farà una assemblea dels regidors signants per donar explicacions als ciutadans, per tal de justificar les decisions i debatre el projecte de futur d'aquest nou govern municipal.


Comentaris