Montblanc converteix la caserna de la Guàrdia Civil en un aparcament públic gratuït

El nou espai d'estacionament té una capacitat per una quarantena de vehicles i el seu ús serà gratuït
El nou aparcament té una capacitat per a uns quaranta vehicles | Ajuntament de Montblanc

 

L'Ajuntament de Montblanc ha anunciat que a partir d'aquesta setmana, la capital de la Conca de Barberà compta amb un nou espai d'aparcament municipal, situat a l'espai de l'antiga caserna de la Guàrdia Civil. Els terrenys, en l'actualitat propietat del col·legi Mare de Déu de la Serra, han estat llogats pel consistori amb la finalitat de descongestionar de vehicles l'espai en les hores d'entrada i de sortida del centre educatiu. 

El nou aparcament té una capacitat per una quarantena de vehicles i el seu ús serà gratuït, amb la finalitat de donar resposta a la mancança de places d'estacionament que actualment hi ha a la zona. En aquest sentit, amb aquest espai es preveu facilitar la circulació i la parada de vehicles als veïns i als establiments de la zona.

Tot i que el recinte d'estacionament ja es troba operatiu, encara falta pintar les ratlles i senyalitzar degudament l'espai.

"🚌BONES NOTÍCIES: El bus urbà de Valls serà gratuït a partir de gener de 2020" "🚲AGENDA: Valls celebrarà la 30a edició de la Festa de la Bicicleta"