Façana de l'abadia d'Alcover

El Banc d'Aliments d'Alcover es trasllada a l’Abadia i ampliarà la seva capacitat

Aquest nou local, de prop de 200 metres quadrats, acollirà l’atenció als usuaris d’aquest servei

La casa de l’Abadia d’Alcover acollirà la seu del Banc d’Aliments després d’un acord d’arrendament entre la Parròquia de l’Assumpció d’Alcover i l’Ajuntament. Aquest nou local, de prop de 200 metres quadrats, acollirà l’atenció als usuaris d’aquest servei.

La irrupció de la pandèmia de la Covid-19  ha fet augmentar exponencialment el nombre de famílies alcoverenques en situació de vulnerabilitat  que són usuàries d’aquest servei i l’Ajuntament va veure necessari trobar un local amb majors dimensions que l’actual per donar resposta a l’augment de la demanda.

La nova seu del Banc dels Aliments d’Alcover permetrà agilitzar  les accions de repartiment  de productes de primera necessitat, servirà com a magatzem de totes les reserves del servei a Alcover, veurà augmentat l’aforament considerablement i evitarà aglomeracions, com també en dies de pluja o mal temps, permetrà que els usuaris no hagin de fer cua al carrer.

Aquest nou espai ha comptat amb diferents treballs de conservació i manteniment consistents en l’adequació de la  instal·lació elèctrica  i els treballs de pavimentació i anivellament, per part de la brigada municipal, per a convertir-lo en un local accessible i sense barreres arquitectòniques.