La Unió Anelles de la Flama tria Albert Oliva com a nou president

En el transcurs de l’Assemblea General Ordinària també es va renovar la resta de la junta directiva de l’entitat

Aquest divendres 11 de gener, va tenir lloc  l’Assemblea General Ordinària de socis de la Unió Anelles de la Flama. En el decurs de la mateixa, es va donar compte de les sol·licituds d’alta i baixes de socis presentades durant l’exercici 2018 i es va aprovar el pressupost del 2019.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Daltra banda, i després de l’informe i valoració de la presidència sortint per part de Manel Odina, es va presentar i aprovar la nova candidatura per a la direcció de l’entitat en els propers anys, amb Albert Oliva com a president; Lluís Musté com a vicepresident; Magda Pasalaigua i Serafina Martínez com a secretària i vicesecretària, respectivament; Manel Odina com a tresorer; Letícia Vidal com a vocal de Comunicació; Josep Martínez com a vocal d’Escola de Música; Heura Musté com a vocal de Festes i Activitats Socials, Assumpció Bastida com a vocal de Vestuari i d’Imatgeria i Josep Terreu com a vocal de Fundació UAF.

Arrenquen l'estelada, el llaç groc i el pal de la bandera de la Unió Anelles de la Flama de Valls

Albert Oliva va voler reconèixer i agrair a l’anterior president, i a la seva junta, la dedicació en aquests darrers anys, «en què s’han assolit reptes i objectius importants per a l’entitat». A continuació, el nou president va presentar algunes propostes, les línies generals d’actuació de la nova junta i va fixar tres objectius en els quals treballarà l’entitat a curt termini: la commemoració dels 700 anys de la festa del Corpus Christi a Valls, prevista pel 2020; les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de 2021; i el 50è aniversari de la fundació de la Unió Anelles de la Flama, el 2022. També es va aprovar la incorporació nous patrons a la junta de la Fundació UAF i es va fer esment a la efemèride del 60è aniversari de la colla sardanista Bell Esplai prevista per enguany.