Alcover amplia els punts de recollida selectiva de roba usada i calçat

Aquesta acció ha estat possible gràcies al conveni de col·laboració entre l’Ajuntament d’Alcover i Humana Fundación Pueblo para Pueblo
Els nous contenidors estaran situats a l'avinguda Miquel Martí i Pol, avinguda Tarragona i al carrer de Sant Jordi | Cedida

Alcover comptarà amb tres punts més de recollida selectiva de roba usada i calçat, que estaran situats a l'avinguda Miquel Martí i Pol, avinguda Tarragona i al carrer de Sant Jordi. Aquests darrers es sumen als quatre ja existents ubicats a la plaça Lluís Companys, carrer Rodes i dos punts a la deixalleria municipal.

Aquesta acció ha estat possible gràcies al conveni de col·laboració entre l’Ajuntament d’Alcover i Humana – Fundación Pueblo para Pueblo que ha permès ampliar de quatre a set els punts amb contenidors verds especialment adaptats i dissenyats per fer la recollida.

L'Ajuntament d'Alcover continua apostant, amb accions com aquesta, per afavorir la protecció del medi ambient i ajudar a l'obtenció de recursos que es destinen a la cooperació al desenvolupament; la sensibilització de la població en la reutilització de la recollida selectiva del tèxtil i la solidaritat i suport a aquells grups de la població més necessitats.

Humana és una organització que des del 1987 promou la protecció del medi ambient mitjançant la reutilització del tèxtil i duu a terme programes de cooperació a l’Àfrica, Amèrica Llatina i l’Àsia.

"🎁ATENCIÓ: Es regalaran 3.000 vals gratuïts d'aparcament per a la zona blava de Valls" "😢MALA NOTÍCIA: Tanca un històric comerç amb més d'un segle de vida a Vallmoll"