Alcover amplia els punts de recollida selectiva de roba usada i cal莽at

Aquesta acci贸 ha estat possible gr脿cies al conveni de col路laboraci贸 entre l鈥橝juntament d鈥橝lcover i Humana Fundaci贸n Pueblo para Pueblo
Els nous contenidors estaran situats a l'avinguda Miquel Mart铆 i Pol, avinguda Tarragona i al carrer de Sant Jordi | Cedida

Alcover comptar脿 amb tres punts m茅s de recollida selectiva de roba usada i cal莽at, que estaran situats a l'avinguda Miquel Mart铆 i Pol, avinguda Tarragona i al carrer de Sant Jordi. Aquests darrers es sumen als quatre ja existents ubicats a la pla莽a Llu铆s Companys, carrer Rodes i dos punts a la deixalleria municipal.

 

Aquesta acci贸 ha estat possible gr脿cies al conveni de col路laboraci贸 entre l鈥橝juntament d鈥橝lcover i Humana 鈥 Fundaci贸n Pueblo para Pueblo que ha perm猫s ampliar de quatre a set els punts amb contenidors verds especialment adaptats i dissenyats per fer la recollida.

 

L'Ajuntament d'Alcover continua apostant, amb accions com aquesta, per afavorir la protecci贸 del medi ambient i ajudar a l'obtenci贸 de recursos que es destinen a la cooperaci贸 al desenvolupament; la sensibilitzaci贸 de la poblaci贸 en la reutilitzaci贸 de la recollida selectiva del t猫xtil i la solidaritat i suport a aquells grups de la poblaci贸 m茅s necessitats.

 

Humana 茅s una organitzaci贸 que des del 1987 promou la protecci贸 del medi ambient mitjan莽ant la reutilitzaci贸 del t猫xtil i duu a terme programes de cooperaci贸 a l鈥櫭frica, Am猫rica Llatina i l鈥櫭sia.