decennals-valls

Les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela estrenen pàgina web

Des del mateix portal web hi haurà l'opció de compra d'entrades i abonaments

Les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de  Valls estrenen nou  portal web com a canal informatiu de referència de les celebracions. Des de  www.decennalsvalls.cat  es podrà seguir, en aquests mesos previs a les festes, tota l'actualitat informativa dels preparatius de les diferents comissions ciutadanes i participatives encarregades de l'organització. La nova pàgina web inclou també informació  sobre les festes, el seu origen i la seva evolució al llarg dels més de dos segles d'història de les celebracions.

A més, a la nova pàgina web es fa visible l'estructura organitzativa  de les festes, constituïda per la Fundació de les Decennals, la Taula de Coordinació i les onze comissions de Treball: Artística, Espectacles Familiars, Decennals a les Escoles, Seguici Cerimonial, Xiquets de Valls, Actes Religiosos, Esports, Cultura, Literària, Audiovisuals i Voluntaris. També s'inclou altra informació útil com la seqüència ritual de les Decennals, els equipaments i espais interiors que acolliran els actes de les festes o activitats concretes com el Simposi Casteller, FiraCastells o el Piromusical.

El nou portal anirà creixent en informacions a mesura que avancin els preparatius de les festes, sobretot en tots aquells aspectes pràctics que ajudin al visitant a viure les Decennals. En aquest sentit, allotjarà en el futur el programa oficial i una completa agenda amb tots els actes i activitats de les celebracions. A més, les Decennals incorporaran des del mateix portal web l'opció de  compra d'entrades i abonaments.

Més posicionament a les xarxes

Aquestes seran les terceres Festes Decennals que les festes tenen presència en línia amb un portal web propi, però en aquesta ocasió la pàgina es mantindrà activa i actualitzada fins i tot passades les festes, amb l'objectiu de guanyar en posicionament a internet i informar de les activitats de la Fundació o de tots actes relacionats, entre ells els que se celebren cada any per la festivitat de la candelera. En paral·lel, les festes mantindran també els altres canals en línia oberts a  xarxes socials com les pàgines de Facebook i Twitter, actius des de les Decennals de 2011, que s'han ampliat, des d'aquest mes de maig amb pàgina a Instagram.