El polígon de Valls tindrà una nova rotonda que millorarà la mobilitat i la seguretat

Estarà situada a l’accés a la zona nord del polígon industrial de Valls

La Junta de Govern de Valls ha aprovat de manera definitiva el projecte promogut per l'Institut Català del Sol per a la construcció d'una nova rotonda d'accés a la zona nord del polígon industrial vallenc. Aquesta nova rotonda millorarà la mobilitat i la seguretat de la circulació en aquest àmbit, així com l'accessibilitat al polígon.

Aquestes millores es veuran, en concret, al sector del polígon conegut com a Palau de Reig de Dalt i que acull, entre altres empreses, Ikea, Prat International Brand i la futura planta de la companyia Frigicoll, a hores d'ara en construcció. A més, el projecte preveu el desdoblament dels laterals de la carretera C-37.

Asfaltatge de diversos carrers de Valls

D’altra banda, la Junta també ha acordat contractar a l'empresa Tecnologia de Firmes SA per a l'execució de les obres d'asfaltatge del carrer del Teatre de Valls per un import de 14.687 euros IVA inclòs.

L'actuació en aquest carrer situat en el centre de la ciutat forma part dels projectes de millora del ferm de diversos carrers programats per aquest 2019, entre els quals destaquen l'asfaltatge de diversos carrers al barri de Sant Josep Obrer o la modernització de l'enllumenat en zones com el Fornàs, el passeig de l'Estació o la carretera del Pla, entre d'altres.

Subvencions i convenis amb entitats socials

A més, la Junta també ha aprovat la convocatòria de subvencions a associacions i entitats de l'àmbit social de Valls sense ànim de lucre i que participin de la Taula de Cohesió Social. El termini per a la presentació de sol·licituds serà de 30 dies a comptar de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria al BOPT.

Per últim s’han aprovat diversos convenis amb entitats socials. En concret, amb una subvenció municipal de 24.500 euros, ha aprovat el conveni amb Càritas Interparroquial de Valls i també 11.250 euros a la Llar del Jubilat i Pensionista.


Comentaris