Una vorera nova per fer més segura l'entrada i sortida a l'escola del Pla de Santa Maria

D'altra banda, el consistori planenc ha anunciat que en els propers mesos construirà un skate park al municipi
L’illa que ocupen l’Escola Sant Ramon, la Llar d’Infants Quatrevents i la Pista Poliesportiva descoberta ja tenen una vorera que comunica els tres espais | Ajuntament del Pla de Santa Maria

 

L’illa que ocupen l’Escola Sant Ramon, la Llar d’Infants Quatrevents i la Pista Poliesportiva descoberta del Pla de Santa Maria ja tenen una vorera que comunica els tres espais. El tram pendent, que va de l’entrada principal de l’escola fins a la meitat del tram del carrer del Vall ja està finalitzat i només queda pendent instal·lar-hi els fanals, segons ha informat l'Ajuntament del municipi.

Els treballs han comportat el reforç del mur de contenció que ressegueix el carrer del Vall i s’ha continuat la tanca metàl·lica que es va posar quan es va urbanitzar el carrer Mossèn Josep Cabayol. Durant el transcurs de les obres també s’han aprofitat per soterrar la línia telefònica i allargar la conducció de l’aigua de la bassa de la Fàbrica que s’utilitza per regar arbres i jardins municipals. Des del consistori s'anuncia que aquesta canonada arribarà aviat fins el Camp de Futbol municipal.

L’obra civil ha estat realitzada per l’empresa Bosir S.A., que va guanyar la licitació convocada per l’Ajuntament i la barana l’ha subministrada CCG Metal. El pressupost total ha estat de 66.435 euros, amb l’IVA inclòs.

Paral·lelament, l'empres Instal·lacions Antoni Montserrat s’ocuparà de completar els nous fanals en les properes setmanes. Al tram del carrer de les Escoles, la vorera dona continuïtat a la que ja existia, amb places per aparcar i arbres que li donen un aspecte de passeig. L’entrada i sortida de les persones que van a peu a l’escola és més segura a partir d’ara.

Construcció d'un skate park al Pla de Santa Maria

L’Ajuntament del Pla de Santa Maria també informa que en l’espai que queda entre la Pista Poliesportiva i la Llar d’Infants, s’instal·larà en els pròxims mesos un skate park. Es situaran, sobre una base de formigó, diverses estructures perquè els amants del monopatí i el patinatge puguin practicar evolucions i acrobàcies.

"Incendi en una granja abandonada d’Alcover" "‘Jornades de Lluita Noviolenta’ a Valls"