El Centre Cívic de Valls programa noves activitats virtuals per al mes d'abril

Totes les propostes seran gratuïtes i en obert

El Centre Cívic de Valls ha iniciat les activitats d'aquest nou trimestre amb una programació adaptada a l'actual situació de confinament provocada pel coronavirus. Des d'aquesta setmana, el Centre Cívic ofereix diferents activitats diàries de manera oberta i gratuïta a través de les xarxes socials. De moment, la programació inclou activitats al llarg del mes d'abril, i depenent de la situació, reprendrà l'activitat presencial durant el mes de maig o continuarà amb la programació especial de confinament.

 

En total, la nova programació del mes d'abril compta amb 33 activitats, per a públics de diferents edats, que van des d'espectacles familiars, fins a tallers de cuina, o activitats esportives. Les activitats es podran seguir des de les xarxes socials del Centre Cívic. Amb aquesta finalitat, a part de l'existent a Facebook, s'ha habilitat un nou perfil a la xarxa d'Instagram. També des del web corporatiu s'anirà penjant la cartelleria de la programació diària i els enllaços als vídeos de cada activitat. 

 

Propostes per a tots els públics i de km 0

La nova programació virtual ofereix activitats per a tots els públics i s'ha treballat des de la proximitat de les persones talleristes, prioritzant entitats, empreses i persones de Valls i comarca, amb l'objectiu de ser un punt de suport al món artístic, cultural i emprenedor del territori.

 

Entre les activitats que la ciutadania de Valls podrà trobar en la nova programació hi ha diferents espectacles familiars: Sant Jordi amb la Companyia Els Picarols, dos espectacles del músic local Gerard Mallorquí, o dos muntatges de la Cia.Passabarret. També es realitzaran tallers de cuina (amb l'Alba Molas, l'entitat Cuina Rebel o la Yolanda Gurí). La Judit Besora també realitzarà una xerrada sobre claus per convertir el confinament en una bona experiència amb els fills/es, i un taller de moviment pel desenvolupament a càrrec de la Marta Ortega.

 

Es continuarà amb les sessions de ioga amb Elisenda Nadal, Pilates amb Laura Figuerola, Txi-Kung amb Fausto Cepas, hiporessius amb Ester Perez o Zumba amb Maria Benages, del Patronat d'Esports. Finalment també es realitzaran diferents activitats de manualitats i escriptura amb Ester Enrich, de Lettering amb Marta Palau i un taller de plantes, a càrrec de La Silvestrina.

 

El Centre Cívic amb la gent gran

Les activitats destinades a la gent gran continuen realitzant-se de manera virtual, i es fa un seguiment personalitzat de les persones usuàries per tal d'identificar situacions de vulnerabilitat. Per aquest motiu, s'ha establert un protocol amb Serveis Socials, en cas que s'identifiquin situacions de risc per a les persones de major edat.