El Convent de les Arts d'Alcover reprograma tots els espectacles d'aquesta temporada

En total s贸n 6 les propostes afectades pels canvis

El Convent de les Arts d'Alcover va tancar les seves portes el passat 12 de mar莽 a causa de l'estat d'alarma i les mesures extraordin脿ries amb motiu del coronavirus. Des d鈥檃leshores s'han seguit atentament les mesures decretades per les institucions i s鈥檋a estat en contacte amb les companyies per anar trobant una soluci贸, sempre prioritzant la reubicaci贸 de les propostes culturals per evitar anul路lar els compromisos adquirits.

Finalment, i veient que la reobertura dels equipaments esc猫nics i musicals no ser脿 possible de manera immediata, el Convent de les Arts ajorna tota la programaci贸 prevista pels mesos de mar莽, abril i maig i reubica les actuacions a partir de la propera tardor. Aix铆 doncs, com 茅s obvi degut a les restriccions actuals imposades per l鈥檈stat d鈥檃larma, el pr貌xim esdeveniment previst per a aquest cap de setmana, el concert de Maria del Mar Bonet amb Borja Penalba queda ajornat.

La reprogramaci贸 dels sis espectacles, que s鈥檋an vist afectats pel tancament dels equipaments, queda de la seg眉ent manera, tot respectant els horaris originals. El diumenge 25 d鈥檕ctubre tindr脿 lloc el concert Josquin In Memoriam del cor Ensemble O Vos Omnes, que s'havia de celebrar el 24 de maig. La pallassa Pepa Plana portar脿 el seu espectacle Veus que no veus, previst pel 15 de mar莽, al diumenge 22 de novembre. L鈥檈spectacle Orbital de Farr茅s Brothers i Cia, anunciat pel 22 de mar莽, es realitzar脿 el diumenge 13 de desembre. Un m贸n de cartr贸, que havia d鈥檃rribar a Alcover el 26 d鈥檃bril, ho far脿 el diumenge 3 de gener. Maria del Mar Bonet i Borja Penalba, que havien d鈥檃ctuar aquest diumenge 19 d鈥檃bril, tancaran la temporada de tardor/hivern el diumenge 17 de gener. I finalment, l'espectacle 360 grams ser脿 l'encarregat d鈥檕brir la temporada d'hivern/primavera, el diumenge 28 de febrer.

Pel que fa a les entrades, s鈥檌nforma que seran v脿lides les mateixes que s鈥檋an adquirit per a la present temporada. En cas de no estar interessats en la nova data, caldr脿 sol路licitar la devoluci贸 pel mateix canal de compra. Aquells usuaris que hagin adquirit les entrades f铆sicament a la Casa de Cultura Ca Cosme d鈥橝lcover caldr脿 que s鈥檋i adrecin un cop reobert l鈥檈quipament municipal, mentre que aquells que hagin fet la seva compra en l铆nia, hauran de fer la seva sol路licitud de devoluci贸 a trav茅s del correu electr貌nic conventarts@alcover.cat.

"馃憠Noves activitats del Centre C铆vic de Valls per aquest mes d'abril" "馃尮馃惒El programa d'actes d'aquest Sant Jordi at铆pic a Valls"