Imatge promocional del grup de música Stay Homas

La Festa Major de Valls tindrà un segon concert d'Stay Homas i més aforament pels concerts familiars

La prolongació horària del Procicat fins a la 1.00 h de la nit facilita l'encaix de les noves propostes

La Festa Major de Sant Joan a Valls  comptarà amb un  segon concert del grup Stay Homas el dia 24 de juny a les 21.00 h a l'aparcament del Carme. Així mateix, els concerts familiars dels grups Xiula i Reggae per xics, previstos per a les tardes del 22 i 23 de juny, doblen el seu aforament en el mateix recinte.

Les noves mesures establertes pel  Procicat han corroborat les previsions de l'Ajuntament de Valls de manera que no serà necessari avançar cap dels horaris anunciats. També l'escenificació conjunta dels balls parlats del dilluns 21 de juny al Centre Cultural també amplia l'aforament.

Les entrades es posaran a disposició de les persones empadronades a Valls aquest divendres 11 de juny a les 18.00 h on line a través de Codetickets Valls. 24 hores després, dissabte 12 a les 18.00 h, s'obriran a tothom.

L'adaptació de la normativa horària ha permès programar un nou concert del grup Stay Homas el dijous dia 24 de juny. Es realitzarà a les 21.00 h, abans que el ja anunciat i venut.

Així mateix, els concerts familiars de les formacions Xiula i Reggae per xics doblen el seu aforament. Per tant, no s'hauran de traslladar al  Centre Cultural i, per tant, es pot posar a disposició del públic la totalitat de l'aforament disponible.

Ampliacions en el patrimoni immaterial

En l'apartat de patrimoni viu, la representació conjunta dels  balls parlats prevista per al dilluns 21 a les 18.30 h al Centre Cultural també amplia el seu aforament. Hi participen el ball de pastorets, el ball de gitanes i el ball de vells.

Finalment, les noves directrius del Procicat també permeten l'augment de l'aforament  del 50% al  70% per als actes religiosos. En aquest sentit, dimecres 23 de juny a les 20.00 h, les Completes amb la participació de la moixiganga, la interpretació dels goigs, el toc de castells amb el nou orgue de la Ciutat i el ball de l'àliga, així com l'Ofici del dia del patró a les 11.00 h, comptaran amb el 70% de l'aforament de l'església de Sant Joan.