Obertes les inscripcions pels expositors de la Fira de Bandolers d'Alcover

La 16ª edició de la Fira de Bandolers tindrà lloc de l’11 al 14 d'octubre de 2018

S’acosta una nova edició de la Fira de Bandolers d’Alcover, una de les cites més multitudinàries que acull el municipi. Aquest any, se celebra ja la 16a edició que tindrà lloc de l’11 al 14 d’octubre. Per començar a obrir boca, l’organització de l’esdeveniment ja ha obert el termini d'inscripció dels diferents expositors, ja sigui al mercat d'oficis, arts i tradicions com a l'espai de restauració format per parades de menjar elaborat i ‘food trucks’.

El període d'inscripcions finalitza divendres 7 de setembre de 2018. Per participar-hi s’ha d’emplenar una sol·licitud via internet  i enviar la documentació requerida. Un cop realitzat aquest procediment, s’assignarà l’espai. Els paradistes del mercat exposaran els dies 12, 13 i 14 d’octubre des de les 11.00 del matí fins a les 22.00 hores. Pel que fa a les ‘food trucks’ i les parades de menjar elaborat, es posaran en marxa ja el dijous dia 11 a la tarda i els dies 12, 13 i 14 d’octubre de les 11.00 del matí fins a les 00.00 hores.

Concurs per dissenyar l’etiqueta de la Rosita per la Fira de Bandolers

Per altra banda, tots els dissenyadors professionals o amateurs ja poden estar ben atents perquè tenen l’oportunitat de ser els autors del disseny de l’etiqueta de cervesa Rosita que s’elabora amb motiu de la Fira de Bandolers. Qualsevol persona que tingui ganes de crear un disseny que representi la cita bandolera pot participar-hi.

Es tracta de la sisena edició d’aquest concurs, convocat per l'Ajuntament d’Alcover i Cerveses la Gardènia La Rosita. Els participants tenen temps fins al dia 7 de setembre. Han de presentar la seva creació al PIJ (Punt d’Informació Juvenil) en suport paper a mida real d'impressió. També ho poden fer en format informàtic (PDF) a través del correu electrònic pijalcover@alcover.cat. El veredicte del jurat es farà públic el 12 de setembre.

Premi per al guanyador del disseny de l’etiqueta

El guanyador veurà el seu disseny imprès a les etiquetes d’aquesta edició limitada i rebrà el seu pes (si és major d'edat) o el del familiar que vulgui en caixes d’aquesta cervesa feta a Alcover. L'acte de lliurament del premi serà dissabte 13 d'octubre a les 12.30 hores a l'estant de la Rosita, que enguany s’ubicarà a la plaça Nova, en el marc dels actes de la Fira de Bandolers.


Comentaris