EN DIRECTE

Tota la informació del coronavirus a la demarcació de Tarragona

Obertes les inscripcions de l'edició de tardor del mercat d'intercanvi de segona mà d'Alcover

El mercat M2M d’Alcover tindrà lloc el diumenge 17 de novembre en horari de matí, a la plaça del Portal
El 'M2M' és un mercat obert a tothom, està pensat perquè tots els alcoverencs i visitants interessats d'arreu del territori puguin exposar els seus articles | cedida

Alcover acollirà el diumenge 17 de novembre, de 10.00 a 14.00 hores, l'edició de tardor del mercat d'intercanvi i de segona mà M2M Alcover que es farà a la plaça del Portal. La inscripció és gratuïta i es pot fer fins al 14 de novembre a través de la pàgina web de l'Ajuntament, on es pot trobar el formulari d'inscripció. Els participants han d'acceptar les bases per a poder prendre-hi part.

 

Com ja és habitual, al mercat M2M es podran intercanviar, regalar, comprar o vendre objectes de segona mà com llibres, mobles, roba, complements, aparells elèctrics, productes col·leccionables o jocs, entre d'altres.

 

Donar un nou ús als productes usats

Els articles que es poden intercanviar o vendre hauran d’estar en bon estat i tenir una qualitat mínima. El mercat té la voluntat de donar un nou ús als productes i reutilitzar-los i per aquest motiu es demana que tinguin unes condicions òptimes.

 

El Mercat de segona mà i d’intercanvi és un espai que té l’objectiu de donar una nova vida als objectes, per tal de practicar les 3R: Reduir, Reutilitzar i Reciclar; així com promoure el consum responsable.

 

Es tracta d'un mercat obert a tothom, pensat perquè tots els alcoverencs, i persones interessades d'arreu del territori, puguin exposar els seus objectes i a la vegada puguin intercanviar-los. 

 

Més notícies de la categoria Alt Camp