Obertes les inscripcions de l'edició de tardor del mercat d'intercanvi de segona mà d'Alcover

El mercat M2M d’Alcover tindrà lloc el diumenge 17 de novembre en horari de matí, a la plaça del Portal
El 'M2M' és un mercat obert a tothom, està pensat perquè tots els alcoverencs i visitants interessats d'arreu del territori puguin exposar els seus articles | cedida

Alcover acollirà el diumenge 17 de novembre, de 10.00 a 14.00 hores, l'edició de tardor del mercat d'intercanvi i de segona mà M2M Alcover que es farà a la plaça del Portal. La inscripció és gratuïta i es pot fer fins al 14 de novembre a través de la pàgina web de l'Ajuntament, on es pot trobar el formulari d'inscripció. Els participants han d'acceptar les bases per a poder prendre-hi part.

 

Com ja és habitual, al mercat M2M es podran intercanviar, regalar, comprar o vendre objectes de segona mà com llibres, mobles, roba, complements, aparells elèctrics, productes col·leccionables o jocs, entre d'altres.

 

Donar un nou ús als productes usats

Els articles que es poden intercanviar o vendre hauran d’estar en bon estat i tenir una qualitat mínima. El mercat té la voluntat de donar un nou ús als productes i reutilitzar-los i per aquest motiu es demana que tinguin unes condicions òptimes.

 

El Mercat de segona mà i d’intercanvi és un espai que té l’objectiu de donar una nova vida als objectes, per tal de practicar les 3R: Reduir, Reutilitzar i Reciclar; així com promoure el consum responsable.

 

Es tracta d'un mercat obert a tothom, pensat perquè tots els alcoverencs, i persones interessades d'arreu del territori, puguin exposar els seus objectes i a la vegada puguin intercanviar-los.