INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

El Centre Cultural de Valls acull l’obra de teatre ‘Vaselina’ aquest dissabte

Sergi Belbel dirigeix aquest espectacle protagonitzat per Lluïsa Castell, Joan Negrié, Joan Miquel Reig, Artur Busquets i Karin Barbeta
Imatge promocional de l'obra 'Vaselina'. | Cedida

Aquest dissabte 9 de novembre hi ha una nova cita amb la temporada dels Teatres de Valls. En aquesta ocasió serà amb l’obra ‘Vaselina’, a les 21.00 hores al Centre Cultural Municipal.

 

L'obra de teatre, de Gabriele di Luca, és dirigida per Sergi Belbel i protagonitzada per Lluïsa Castell, Joan Negrié, Joan Miquel Reig, Artur Busquets i Karin Barbeta. Es tracta d’una obra coproduïda per Sala Trono, Teatres de Valls, Teatres de Tarragona, Teatre Bartrina de Reus, Teatre Àngel Guimerà del Vendrell i Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa. 

 

‘Vaselina’, explica la història d'uns éssers humans derrotats, abatuts, abandonats en un racó del món que primer els va il·lusionar, després se'n va aprofitar i finalment, ridiculitzar tràgicament.

 

Els Estats Units, juntament amb els països aliats, acaben de bombardejar Mèxic per destruir totes les seves plantacions de droga. Fil, un noi cínic i desil·lusionat i Charlie, un animalista convençut i defensor dels drets civils cultiven grans quantitats de marihuana al seu pis per intentar donar el gran cop de les seves vides: invertir el funcionament del mercat i exportar-la a Mèxic.

 

A ells dos s'hi afegirà Wanda, una noia obesa i insegura i Mina, la mare de Fil, una dona frustrada que acaba de sortir d'una clínica per desintoxicar-se del vici que sempre l'ha perseguit. Tot es complica quan, després de quinze anys d'absència, torna a casa el pare de Fil i exmarit de Mina, desvetllant a tots, el seu perillós secret.

 

Minuts musicals i col·loqui amb els artistes

L'espectacle comptarà amb 15 minuts de preludi on els assistents podran gaudir d'unes peces musicals a càrrec de Santi Moore i Marina Vida de l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard. 

 

Per altra banda, després de la funció, al Cafè del Centre Cultural, tindrà lloc un col·loqui postfunció amb la Companyia Vaselina. D'aquesta manera, els artistes s'apropen al públic amb una trobada conjunta. El col·loqui estarà moderat per Jaume Descarrega, del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. 

 

Les localitats es poden adquirir de manera online, a les taquilles del Teatre Principal en el seu horari habitual, els dimecres de 18.00 a les 21.00 hores, i els divendres de 12.00 a 13.30 hores, i també mitja hora abans de l'espectacle a les taquilles del Centre Cultural. Mitja hora abans de l'inici de la funció, els joves de fins a 30 anys poden adquirir localitats a 3 euros dins la Promoció Jove, que impulsen els Teatres de Valls.

 

Més notícies de la categoria Alt Camp