GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Comencen les obres de millora de la carretera T-722 al Rourell

Les obres, iniciades per la Diputació de Tarragona, consisteixen en l'execució de cunetes transitables i l'ampliació de la vorera en el tram inicial de la població
Imatge de les obres a la carretera T-722 del Rourell. | Cedida

 

La Diputació de Tarragona ha iniciat aquesta setmana les obres de millora a la carretera T-722 entre l'A-27 al Rourell, concretament, del punt quilomètric 4+200 al 4+500. Les actuacions s'inclouen dins el projecte de ‘Millores puntuals de seguretat i drenatge a diverses carreteres de la xarxa local del Camp de Tarragona’.

 

En aquest cas, els treballs consistiran, principalment, en l'execució de cunetes transitables i l'ampliació de la vorera en el tram inicial de la població.

 

Aquests dies ja es poden veure camions i màquines treballant en la zona i es desvia el trànsit pel carril del costat. Tot i això, des de la Diputació de Tarragona informen que, a causa de les obres, hi poden haver restriccions puntuals al trànsit amb la col·locació de semàfors on es donarà pas alternatiu als vehicles.

 

Millores a la carretera entre El Pla de Manlleu i Sant Jaume dels Domenys

D'altra banda, ja fa uns dies que la Diputació de Tarragona va iniciar les obres d'una altra carretera que connecta l'Alt Camp i el Baix Penedès. Es tracta de la TP-2442 entre Sant Jaume dels Domenys i El Pla de Manlleu. En aquest cas, les obres obliguen a tallar un tram de la carretera. L'actuació es va iniciar el 8 de maig i es calcula que tindrà una durada d'un mes i mig, aproximadament. 

 

Aquesta actuació es fa per millorar la seguretat d'una carretera que presenta molts revolts, alguns dels quals són força pronunciats. Tal com va explicar a TarragonaDigital l'alcalde de Sant Jaume, Magí Pallarès, «es tracta d'una obra molt necessària i molt esperada, ja que aquesta és una carretera molt usada per tractors i camions, i té alguns punts delicats amb corbes tancades». Una d'elles és la que hi ha a tot just 300 metres del nucli de Sant Jaume, i que segons el batlle és «molt perillosa».