Travessera la Riba

Les obres de millora de la travessera de la Riba obliguen a realitzar talls totals de trànsit al poble

Les obres compten amb un pressupost de 566.134,80 euros i està previst que finalitzin aquest estiu.

Les obres  de millora que realitza la Diputació de Tarragona  a la travessera de la Riba, la TV-7044, obligaran a realitzar talls de trànsit  en aquesta carretera del 9 al 18 de juny. Les restriccions de circulació seran de dilluns a divendres de 8.00 h a 13.30 h i de 14.30 h a 18.00 h. Els talls seran totals entre del punt quilomètric 0,9 al 1'35, doncs no hi ha possibilitat de recorregut alternatiu.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Els treballs iniciats durant el mes de gener per al condicionament de la TV-7044 i la C-240z al seu pas per la població de la Riba, tenen com a objectiu de pacificar el trànsit  i garantir  la convivència amb seguretat de la circulació de vianants i vehicles. Entre les actuacions que s'hi estan duent a terme hi ha la nova construcció i remodelació voreres que millorin l'accessibilitat  de les  persones amb mobilitat reduïda i la construcció d'escales i murs de contenció. També es treballa per millorar el drenatge  i en la reposició de les escomeses d'aigua i enllumenat afectades. Les obres compten amb un pressupost de 566.134,80 euros i està previst que finalitzin aquest estiu.