Comença la pavimentació i les obres de la xarxa d'aigües pluvials a la urbanització Mas del Plata de Cabra

Ja s’ha actuat en 700 metres de carrers, un projecte previst en deu fases de les quals, ara, s’ha procedit a realitzar les dues primeres
Un dels carrers després de la millora | Cedida

Les obres d’urbanització que s'han dut a terme al Mas del Plata de Cabra del Camp han consistit en la pavimentació i la millora de la xarxa d’aigües pluvials i residuals. En total, s’ha actuat en 700 metres de carrers, un projecte previst en deu fases de les quals, ara, s’ha procedit a realitzar les dues primeres.

Concretament, s’han asfaltat els carrers Alió i Quart perquè, poc a poc, els propietaris gaudeixin de tots els serveis municipals. També s’ha actuat a la xarxa d’aigües residuals i clavegueram, que també es trobava en molt mal estat, a la vegada que hi havia pocs pous de registre per a controlar i vigilar el seu funcionament. Així, s’ha procedit a la construcció d’una nova xarxa d’aigües residuals i, també, d’aigües pluvials amb canonada de PCV i nous pous de registre.

Gràcies a les converses per part de l''Ajuntament amb la empresa CADISA, propietària del servei d'abastament d'aigua potable de la urbanització del Mas del Plata, s’han renovat les instal·lacions als carrers per on han transcorregut les obres. Tot i que les obres van finalitzar a finals d'abril de l'any 2019, la recepció de les obres va tenir lloc la setmana passada, un procés que s'ha retardat a causa de les eleccions municipals del 2019, del canvi de govern municipal el passat mes de març i de la crisi sanitària de la Covid-19.

L'execució de les dues primeres fases d'aquest projecte ha suposat un cost de prop de 700.000 euros, que assumeixen els veïns i les veïnes de la urbanització, en la seva totalitat, amb el pagament de les quotes urbanístiques que aprova l'Ajuntament. L'obra, projectada des de fa 12 anys, era molt esperada al Mas del Plata que, poc a poc, regularitza la seva situació com a urbanització no recepcionada.

"Ja es coneix la data de reobertura del mercat de la roba de Valls" "Agenda: Els actes de Sant Joan 2020 a Vila-rodona!"