El nou McDonald's de Valls crea 25 llocs de treball i ja té data d'obertura

L'obertura de l'establiment està prevista pel dijous 5 de desembre
Estat actual de les obres de construcció del nou restaurant | Júlia Giribets

Tal com avançava TarragonaDigital fa uns mesos, la coneguda franquícia McDonald's obrirà el primer restaurant a la capital de l'Alt Camp, concretament al barri de Santa Úrsula. En aquest sentit, l'empresa crearà 25 nous llocs de treball a Valls, una notícia que ha estat molt ben rebuda a la població.

 

El nou establiment s'ubica a la carretera del Pla, a tocar de la benzinera, i té prevista la seva obertura per a principis del proper mes de desembre, en concret pel dia 5. El nou restaurant ha iniciat la contractació de 25 persones de Valls i l'Alt Camp, per tal de cobrir les places necessàries per a la seva posada en funcionament.

 

Per la seva banda, l'alcaldessa de la ciutat, Dolors Farré, acompanyada pel regidor d'Actuacions Públiques, Martí Barberà, es van reunir ahir dimecres 13 de novembre amb els responsables de la firma McDonald's, per tal de tractar diversos temes relacionats amb l'arribada de l'empresa a Valls i la seva posada en marxa. A la reunió també hi van prendre part David Muñoz, responsable d'Expansió de McDonald's a Catalunya, Joaquín Belón, mànager de Desenvolupament, i Manolo Cuétara, director de la firma a la zona de Costa Daurada.