La música escandinava de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 arriba al Convent de les Arts d'Alcover

Presentaran el concert ‘De terres víkings’ aquest diumenge a les 12.30 hores
L'Orquestra de Cambra Terrassa 48. | Cedida

L'Orquestra de Cambra Terrassa 48 arriba, aquest diumenge 17 de novembre a les 12.30 hores, al Convent de les Arts d'Alcover amb el concert ‘De terres víkings’.

 

El concert reflecteix en els seus sons musicals la riquesa i imaginació d’Escandinàvia, indret originari de la cultura vikinga. Es tracta de música captivadora del danès Carl Nielsen, les textures noruegues i úniques d’Edward Grieg, la proximitat de llenguatge del suec John Fernström juntament amb la imaginació sonora per explicar històries fineses d’ Einojuhani Rautavaara i Jean Sibelius.

 

Amb aquest precedent s’espera un concert ple de sons de paisatges nòrdics, amb els seus colors i llegendes, acompanyats per música arrelada a la seva tradició.

 

L’estil de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48

L’Orquestra de Cambra Terrassa 48 és una formació estable especialitzada en el repertori escrit per a cordes. Fundada en la seva forma i filosofia actuals l’any 2000, el conjunt ha donat un gran impuls i difusió a la música per a formació d'orquestra de cordes amb uns programes que combinen una gran investigació i proximitat.

 

En el marc de l'escola de l'espectador, un cop finalitzat el concert, es farà un distès vermut al claustre amb els membres de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 amb qui podrem intercanviar impressions de la música de Grieg, Nielsen, Fernström… i de les sensacions viscudes durant el concert.

 

El preu de l’entrada del concert, inclòs en el Festival Accents, és d'11€ anticipada (8€ amb el carnet CA) i 12€ a taquilla (9€ amb el carnet CA). Les entrades es poden adquirir a la web del Convent de les Arts o bé a taquilla una hora abans de l'inici de l'espectacle.

Més notícies de la categoria Alt Camp