GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

'Othello' arriba al Teatre Principal de Valls aquest diumenge

L'obra es podrà veure el 28 d'abril a les 18.00 hores i anirà a càrrec de la companyia Les Antonietes Teatre
Imatge promocional de l'obra 'Othello' que es podrà veure a Valls aquest diumenge. | Cedida

 

Aquest diumenge, 28 d’abril, el Teatre Principal de Valls acollirà ‘Othello’, de la companyia Les Antonietes Teatre, una de les quatre obres finalistes de la 19a edició del Premi BBVA de Teatre 2019. L'obra es podrà veure a les 18.00 hores. 

 

Escollida entre 60 propostes teatrals provinents de companyies d’arreu del país, 'Othello', la segona gran tragèdia de William Shakespeare, és una adaptació d’Oriol Tarrasón que incideix en dos aspectes de la nostra societat: el racisme i la violència de gènere.

 

Othello, general de l’exèrcit de la república de Venècia, i Desdèmona, filla del senador Brabancio, s'enamoren i es casen en secret. Iago, un dels lloctinents d’Othello, mogut per l'odi que sent cap a ell, intenta provocar la seva gelosia fent-li creure que la seva esposa li és infidel amb Cassio, el seu lleial tinent. Víctima de la seva terrible gelosia, Othello acaba matant Desdèmona i després, en descobrir que tot ha estat un engany del malvat Iago, se suïcida.

 

Adaptació de la companyia Les Antonietes Teatre

La companyia Les Antonietes Teatre ha fet una adaptació de l'obra basada en els tres personatges principals d’Othello, que són tres personatges poderosos, fent una lectura de l’obra shakespeariana en clau de thriller.

 

‘Othello’ és la tercera de les quatre obres finalistes del Premi BBVA de Teatre 2019 que pugen a l’escenari aquests mesos d’abril i maig. Ho fa després que s’hagin pogut veure 'A.K.A. (Also Known As)', de Flyhard Produccions, al Teatre Ateneu de Tàrrega i 'Apocalypse uploaded: La transhumanització de les abelles', de la LAminimAL Teatre, a l’Ateneu de Martorell.

 

El proper divendres 3 de maig es representarà la quarta i última de les finalistes del Premi, 'Laika', de Xirriquiteula Teatre, a l’Auditori Teatre de Calldetenes (20.30 hores).