junts-per-valls

Junts per Valls i ERC reediten el pacte municipal per als pròxims quatre anys

Tal com va avançar TarragonaDigital divendres passat, Dolors Farré i Jordi Cartanyà han segellat l'acord de govern quasi sis setmanes després de les eleccions

A poc més de quatre hores de la celebració del ple municipal que, amb caràcter urgent, aprovarà el nou cartipàs municipal per a la legislatura 2019-2023,  les formacions polítiques de Junts per Valls i ERC-Compromís per Valls han donat a conèixer, en roda de premsa, el pacte de govern que han signat per als pròxims quatre anys

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Tal com va avançar TarragonaDigital divendres passat, Dolors Farré i Jordi Cartanyà han arribat a un acord amb el repartiment de regidories quasi sis setmanes després de les eleccions municipals. Així, el nou cartipàs municipal quedarà repartit de la següent manera: en el grup polític de Junts per Valls, Dolors Farré, l'alcaldessa, assumirà les regidories de Via Pública i Barris, tal com feia en l'anterior mandat; Xavier Salat es farà càrrec de l’àrea de Territori i Medi Ambient; Marc Ayala seguirà al capdavant de la regidoria de Cultura; Sònia Roca de l’àrea d’Urbanisme; Laia Castells assumirà la regidoria d’Acció Cívica i Joventut; Rosa Maria Rovira estarà al capdavant de Governació i Empresa i Ocupació i presidirà de l’IMDL Vallsgenera; Martí Barberà s’ocuparà d’Hisenda i Economia i Salut i continuarà presidint el Pius Hospital de Valls amb una presidència repartida amb ERC, i Enric Garcia seguirà amb les regidories de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil i també assumirà la d'Esports.

Pel que fa a la coalició d’ERC i Compromís per Valls, Jordi Cartanyà, assumirà les regidories d’Acció Comunitària i Participació Ciutadana; Núria Gavarró estarà al capdavant de l'àrea de Noves Tecnologies, Informàtica i Oficina d’Atenció al Ciutadà; Ã’scar Peris seguirà sent regidor de Turisme i Comerç com en l'anterior mandat; Ramon Font es farà càrrec de les regidories d’Habitatge i Mobilitat, i Teresa Rull de les de Benestar Social i Ensenyament i Política Lingüística.

L'exregidora Judit Fàbregas com a càrrec de confiança de Dolors Farré

En la sessió plenària d'aquesta tarda també s'establirà la periodicitat de les sessions del Ple i de la Junta de Govern Local, del nombre, composició i periodicitat de les comissions informatives, de les dedicacions, retribucions i indemnitzacions dels electes i dels grups municipals, i del nombre i característiques del personal eventual i de confiança. 

En aquest sentit, Joan Plana, Roser Isern i Jordi Bertran seguiran desenvolupant les seves funcions  a Premsa, Protocol i Cultura, respectivament, com a càrrecs de confiança. A aquests noms s'afegeix el de l'exregidora Judit Fàbregas, que a partir d'ara assumirà les funcions del Cap de Gabinet de Dolors Farré. Cal recordar que Fàbregas, que és filla del director del Setmanari El Vallenc i membre de l'antic equip de govern d'Albert Batet, va anunciar fa uns mesos que es retirava de l'escenari polític local després de 12 anys a l'Ajuntament Â«per encarar nous reptes personals i professionals».

Potser també t'interessa: