GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Petit Príncep arriba al Teatre Principal de Valls aquest dimecres

Es farà una única representació a les 19.30 hores. Un total de 22 alumnes han preparat l’obra tot el curs
El Teatre Principal de Valls per dins. | Valls.cat

 

L'aula de cant de l'escola de música Robert Gerhard de Valls commemorarà els 75 anys de la mort de l'escriptor Antoin de Saint-Exupéry amb la representació musical de la seva obra més cèlebre, El Petit Príncep.

 

Aquesta representació portarà a escena una de les històries més conegudes pel gran públic, plena de reflexions filosòfiques i crítiques a la societat aplicables als nostres dies, que es va publicar per primera vegada l’any 1943. La música original d’aquesta obra és del compositor i músic Manu Guix.

 

El musical El Petit Príncep es va estrenar a Barcelona l’any 2014 amb gran un èxit que l'ha portat a seguir cinc temporades a la cartellera.

 

Tot el curs preparant la representació

L'aula de cant de l'escola de música Robert Gerhard de Valls està coordinada el professor Eloi Fort. Està formada per un total de 22 alumnes que porten tot el curs preparant aquesta activitat.

 

L'acompanyament instrumental de l’obra anirà a càrrec d'un dels ‘combos’ de l'escola que ha preparat especialment aquestes obres pel projecte. El concert tindrà lloc aquest dimecres dia 29 de maig a les 19.30 hores al Teatre Principal de Valls en una única representació. L'entrada és gratuïta.

 

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és de titularitat pública i va ser creada el curs 85-86. Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de l'Alt Camp.

 

També et pot interessar: