Museu de Valls

El Museu de Valls es prepara per les obres d'ampliació del gener i tanca les portes

La setmana que ve es començarà a desmuntar exposicions i retirar el material | El Museu guanyarà un espai que permetrà ampliar l'exposició

El Museu de Valls es prepara per a les obres d'ampliació que s'iniciaran el pròxim mes de gener del 2021. A partir d'avui, dilluns 14 de desembre, el Museu tanca les seves portes per iniciar els treballs previs a la remodelació del pròxim any.

La setmana que ve començarà el desmuntatge de les exposicions i la retirada i emmagatzematge del material, per deixar a punt la zona per començar les obres, una vegada s'hagi adjudicat la seva execució.

La quantitat total que invertirà el consistori serà de 276.000 euros, que es destinaran a la Casa de la Cultura per ampliar les dependències del Museu de Valls. Concretament, es reformarà completament la primera planta de l'equipament per incorporar-la al Museu, ampliant així el recorregut museogràfic per integrar elements de la col·lecció que actualment no disposen d'espai per mostrar-se.

Amb aquesta ampliació, el Museu guanya l'espai que antigament ocupava la biblioteca comarcal Carles Cardó, abans que aquesta fos traslladada al Barri Antic, l'any 2014.

Així, des de la primera planta, el visitant començarà el recorregut i enllaçarà amb les dues plantes superiors de l'equipament i que ja ocupa el Museu, les quals tindran la mateixa funció actual d’acollir exposicions temporals.


Comentaris