Dos agents dels Mossos d'esquadra

A presó un home de Rodonyà per tenir una plantació de marihuana

En l’operació policial es van localitzar 223 plantes de marihuana, 58,5 quilos de cabdells i estris per a la distribució de la droga

Els Mossos d’Esquadra van detenir un home, de nacionalitat albanesa i veí de Rodonyà com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. Els fets van tenir lloc durant la tarda del 18 d’agost quan els agents van tenir coneixement que en una casa aïllada enmig d’un entorn rural, concretament a la urbanització de la Pineda de Santa Cristina, hi havia una plantació de marihuana.

Després de desplaçar-se al lloc per fer les comprovacions pertinents, la policia van observar com la casa tenia unes reixes exteriors i a l’interior s’apreciaven més de 100 plantes cultivades en testos. Així mateix, van veure com un home sortia corrents del domicili direcció a un bosc proper moment en què els agents van interceptar-lo i detenir-lo per un delicte contra la salut pública. En l’escorcoll posterior van localitzar-li 420 euros fraccionats en bitllets i dos telèfons mòbils.

La policia va custodiar la casa investigada i va ser l'endemà quan es va realitzar una entrada i perquisició. El resultat va ser el comís d’una bàscula per pesar fins a 15 quilos de droga, efectes d’embalar com una màquina per segellar bosses i poder distribuir la substància, ventiladors, assecadors i 58,5 quilos de cabdells de marihuana. A més, es va localitzar documentació la qual està sent analitzada.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials per temes de salut pública, va passar el dia 20 d'agost a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Valls i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.


Comentaris