Vila-rodona s’adhereix a la Setmana Europea de la Mobilitat

Diverses entitats locals i l’Escola Bernardí Tolrà han programat activitats relacionades amb la mobilitat sostenible
Imatge d'arxiu de la plaça dels Arbres de Vila-rodona | Cedida

 

Del 16 al 22 de setembre se celebra la Setmana Europea de la Mobilitat, una iniciativa que té per objectiu promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables, com els desplaçaments a peu o en bicicleta, en transport públic o amb vehicles elèctrics.

 

L’Escola Bernardí Tolrà i diverses entitats de Vila-rodona s’han adherit a la campanya. Per això, del 17 al 27 de setembre, s’han programat activitats relacionades amb la mobilitat. El dimarts 17 de setembre, a l'Escola Bernardí Tolrà es duran a terme diverses sortides pel poble amb els alumnes d'Educació infantil i els de Cicle inicial, mitjà i superior. 

 

El diumenge 22 de setembre, el Club BTT Vila-rodona organitza una sortida BTT pensada per a tota la família. El punt de sortida serà a  les 17.00 h des de la plaça dels Arbres i hi haurà berenar al finalitzar. L'endemà dilluns al matí, el Col·lectiu de Dones farà una visita al Celler Cooperatiu de Vila-rodona, que enguany compleix 100 anys. 

 

Els actes seguiran el dijous 26 de setembre a les 20.00 h, quan el Grup PAS a PAS i CAP durà a terme una xerrada sobre la importància de l’exercici físic amb el títol “Ens movem?”, a càrrec de Raquel Girona Real, Directora del CAP de Vila-rodona a la Biblioteca Municipal. Per últim, el divendres 27 de setembre, hi haurà una sortida al parc de salut amb els usuaris i usuàries del Centre de Dia. 

Més notícies de la categoria Alt Camp