Figuerola del Camp es troba a les portes d'una nova Festa Major de Sant Antim

La presentació del reportatge de les Grans Festes de la Coronació de la Mare de Déu de l'Esperança servirà per posar el punt i final al cap de setmana festiu

Durant aquest cap de setmana, Figuerola del Camp celebrà la Festa Major en honor de Sant Antim, patró dels joves. Els actes començaran divendres 10 de maig, a les 9.00 h, amb la campanya Let's Clean Up Europe, en la qual els nens i nenes del poble faran una neteja de l'entorn del poble.

Els actes continuaran dissabte, amb  l'ofici solemne en honor al sant i la posterior professó pels carrers del poble. Després de missa hi haurà la inauguració de l'exposició fotogràfica de les Grans Festes de la Coronació Canònica de la Mare de Déu de l'Esperança, que el poble va viure del divendres 14 al 23 de desembre de l'any passat. Aquest va ser un dels esdeveniments més extraordinaris que ha viscut Figuerola en el darrer segle i algun dels moments més especials de les festes ara han estat immortalitzats en aquesta exposició de la sala d'actes de la Cooperativa Agrícola.

La tarda de dissabte s'iniciarà amb el tradicional  partit de futbol entre els aparellats i els desaparellats del poble. Al vespre, a la sala d'actes de la Cooperativa hi ha programat l'espectacle 'Wonder Dance', de balls variats i showdance. 

Les Grans Festes de la Coronació de la Mare de Déu de l'Esperança clouran la Festa Major de Sant Antim

El darrer de la Festa Major petita d'aquest municipi de l'Alt Camp s'encetarà amb una caminada popular per la zona de les Costes. Aquest acte està organitzat per l'associació esportiva Figactiva't i, en arribar al poble, tindrà lloc un esmorzar de germanor a l’Hort del Tona, organitzat per l’AMIPA. Durant el matí del diumenge hi haurà visites concertades en els diversos museus del municipi i a les 11.30 h es durà a terme la celebració de la missa dominical a l'església parroquial. Al migdia, el grup de Joves ha organitzat partides de ping-pong i vermut electrònic.

A la tarda, la sala d'actes de la Cooperativa acollirà la  presentació del reportatge de les Grans Festes de la Coronació de la Mare de Déu, que servirà per posar el punt final a aquest cap de setmana festiu.