GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Tot a punt per a la 7a edició de la Music Valls Va de Vins

Des d'aquest divendres, dia 10, fins al diumenge 12, comptarà amb actuacions musicals gratuïtes d'artistes com Joan Reig i Shirley Davis & The Silverbucks

 

 

La 7a edició de la Music Valls Va de Vins torna des d’aquest divendres dia 10 fins al diumenge dia 12. Enguany, comptarà amb les actuacions musicals gratuïtes de Joan Reig i Shirley Davis & The Silverbucks, entre d’altres, per maridar amb els vins de deu cellers. Celebrada a la plaça del Pati, en ple cor de la capital de l’Alt Camp, els assistents també podran gaudir de sis actuacions musicals més i de propostes gastronòmiques de la mà de l’Associació de Restauradors de Valls.

 

Com a novetat, aquest any s’ha incorporat un nou escenari al refugi antiaeri on es podran veure les actuacions de Susannes i David Carabén. Aquestes dues propostes tindran aforament limitat i un cost d’entrada de cinc i deu euros, respectivament, que aniran destinats a la Lliga contra el Càncer.

 

El regidor de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de Valls ha afirmat aquest dimarts que estan «molt contents» de celebrar un any més la fira. A més, ha comentat que, per a ells, és important poder accedir a una oferta lúdica «prou àmplia» com perquè es pugui viure amb tota la família.

 

Shirley Davis & The Silverbucks actuaran gratuïtament en la 7a edició de la Music Valls Va de Vins | cedida

 

En aquest sentit, dins d’aquesta oferta també hi ha el grup ‘Sardinas Golden Rule’ que obre la nit del divendres, Èric Vinaixa i la seva banda que tornen a Valls per presentar el seu nou disc ‘Caos a mig camí’, i el grup integrat per Joel Reyes, Javi Ssagittar i José Miguel Vázquez ‘Jómiv, el ‘Trio Imposible’. Tancaran l’edició ‘Ran, Ran, Ran’ i el DJ Albeta Franklin. Aquests dos últims, a més, formen part del Festival MiniPop de Tarragona i serviran per fer una presentació prèvia.

 

Pel que fa als vins, el president de Denominació d’Origen Tarragona, Josep Lluís Grogués ha mostrat el seu agraïment pel «gran aparador» que suposa la fira. En aquesta edició es podran degustar uns 50 vins dels 10 cellers participants. El preu és de 10 euros el tiquet i inclou una copa de vi i l’accés a la degustació dels estands dels restaurants de la ciutat. L’organització espera poder superar les 7000 degustacions, sempre que la climatologia acompanyi.

 

L’any passat va ploure i, fins i tot, es va haver de suspendre l’actuació de Joan Reig. Enguany, el cantant oferirà un repertori del seu últim disc en solitari ‘La Culpa’, que compta amb «autoversions dels Pets». Pel que fa a la iniciativa, Reig ha subratllat la importància d’oferir iniciatives on es barregen la gastronomia amb la música, ja que «són molt positives».

 

Tot a punt per a la 7a edició de la Music Valls Va de Vins | Ajuntament de Valls