ARA MATEIX

Crema un vehicle a l'enllaç de l'AP-7 amb la T-11 a Reus

Tot a punt per gaudir del Festival Internacional de Música a la Fresca a Figuerola del Camp

Música a la fresca en un ambient encantador per acomiadar els vespres d'estiu
Imatge de la darrera edició del festival. | Ajuntament de Figuerola

  

L'Ajuntament de Figuerola del Camp, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i de l'Associació de Veïns de Miramar, ha organitzat la cinquena edició del festival de música a la fresca de Figuerola del Camp. Després de l'èxit assolit en les darreres edicions, el consistori ha decidit seguir apostant per aquest esdeveniment que reuneix un bon nombre de públic el qual pot gaudir de bones actuacions musicals en un marc incomparable, i és que cadascuna d'elles es realitza en espais de Figuerola del Camp amb molt d'encant.

 

Música en llocs amb encant a Figuerola

El Festival de Música a la Fresca de Figuerola del Camp 2019 se celebrarà durant tres jornades repartides entre els mesos d'agost i setembre. En aquest sentit, la primera de les actuacions es realitzarà el dissabte 31 d'agost al verger de Figuerola i anirà a càrrec de The Kind Pearls. El duet serà l'encarregat d'obrir l'esdeveniment i ho farà portant fins a l'Alt Camp una gran selecció de temes de soul, clàssics del rock i R&B, això sí, sempre amb el seu toc personal. The Kind Pearls està format per la vocalista Sandra Tangerina i el jove talent a la guitarra Brian Nonell, i tots dos repassaran grans 'hits' d'Aretha Franklin, The Rolling Stones, The Beatles, Amy Winehouse o Beyoncé.

 

La següent actuació serà el dimarts 10 de setembre, vigília del festiu per la Diada de Catalunya, i la protagonitzarà la New Orleans Dixie Trio. El seu nom ja ho diu tot, i a partir de les 19.30 hores a la plaça de la Llibertat de Figuerola del Camp els ritmes que faran ballar a tothom del jazz tradicional ressonaran a la vila amb el saxo alt, el saxo baix i el banjo d'aquest trio musical.

 

L'últim dels concerts de l'edició 2019 d'aquest festival tindrà lloc el diumenge 22 de setembre, en aquesta ocasió a la tarda, a partir de les 18.30 hores. Cordam et Vocalis Ensemble tancarà el Festival de Música a la Fresca de Figuerola del Camp interpretant diversos temes amb la guitarra en un entorn emblemàtic com és l'església de Sant Mateu del nucli urbà de Miramar. 

 

En definitiva, una oportunitat molt bona per acomiadar l'estiu i descobrir un dels racons amb més encant de l'Alt Camp a través de tres gèneres musicals diferents i en tres ambients. L'accés a tots els concerts és gratuït.

    

Programació del Festival de Música a la Fresca de Figuerola 2019

31 d'agost 2019

—22.30 hores. Al verger de Figuerola. Actuació de The Kind Pearls (Soul i R&B).

10 de setembre 2019

—19.30 hores. A la plaça de la Llibertat de Figuerola. Actuació de New Orleans Dixie Trio (Jazz tradicional).

22 de setembre 2019

—18.30 hores, a l'Església de Sant Mateu de Miramar. Actuació de Cordam et Vocalis Ensemble (Guitarra).