L’Estiu Actiu de Valls tanca amb més de 3.600 assistents, una xifra rècord

Els actes de descoberta de Valls se situen entre els principals atractius i també el concert de cloenda amb el grup El Pol Petit que va omplir l’auditori de Mas Miquel
El torneig d'escacs, una de les activitats de l'Estiu Actiu 2019 a Valls. | ajuntament de valls

 

L'Estiu Actiu de Valls ha tancat la sisena edició amb el seu millor balanç de públic. Més de 3.600 persones han participat en la quarantena d'activitats repartides al llarg del mes de juliol d'aquest cicle organitzat per la regidoria d'Acció Cívica i Joventut de l'Ajuntament de Valls, i que ha comptat amb la col·laboració d'una quinzena d'entitats, organismes i establiments de la ciutat.

 

La programació d'aquest any ha combinat activitats formatives, de lleure i culturals, a més d'espectacles i activitats infantils i per a públic familiar, amb un increment de més d'un 45% dels assistents respecte de l'edició del 2018.

 

La cloenda, amb el concert familiar de la companyia el Pot Petit, ha estat l'activitat més multitudinària, amb un Auditori de Mas Miquel completament ple.

 

El model de la programació de l'Estiu Actiu també s'ha consolidat pel que fa a la col·laboració entre el servei de joventut Valls Jove i el Patronat Municipal d'Esports, amb l'activitat Splash de Nit (piscina nocturna), amb més de 500 participants en les dues convocatòries d'aquest estiu.

 

També en el terreny esportiu, enguany destaca la cinquena edició del torneig Escac i Mat, organitzada pel Club Escacs Valls, amb la participació d'una trentena d'infants i joves, que s'ha celebrat a la plaça Pilar Prim el 17 de juliol.

 

Segona edició del Tast Popular de Vermut i la Mostra d’entitats juvenils 

Una altra de les activitats destacades, iniciada l'any passat, i que compta amb molt bona acollida de públic, ha estat la segona edició del Tast Popular de Vermut, coorganitzat amb el Magatzem del Vermut, amb prop de 100 persones.

 

La II Mostra d'entitats juvenils, impulsada per la Coordinadora de Joves de Valls i el servei municipal de joventut, ha permès donar a conèixer les entitats juvenils existents i les activitats que desenvolupen, amb taules informatives, tallers i actuacions a l'escenari del Pati.

 

Les propostes relacionades amb la descoberta de la ciutat i d'espais emblemàtics de Valls, organitzades conjuntament amb l'Oficina Municipal d'Informació Turística, han tingut una excel·lent resposta de públic, amb més de 350 assistents.