Vila-rodona remodelarà el pavelló per l'augment de la demanda d’activitats dirigides

La iniciativa s’ha anunciat durant la visita que Joan Plana Pons, delegat territorial de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, ha fet al municipi
Joan Plana Pons ha estat acompanyat per diverses autoritats de Vila-rodona en la visita que ha fet a les instal·lacions esportives | Cedida

 

L’Ajuntament de Vila-rodona vol remodelar les instal·lacions del pavelló esportiu per tal de poder donar resposta a l’augment de la demanda de les activitats dirigides, com zumba, body step o pilates, que ara es fan, conjuntament, al mateix espai on tenen lloc les activitats pròpies del gimnàs, que en global té 200 usuaris.

Segons els usuaris, les instal·lacions han quedat petites i el consistori vol habilitar un nou espai per a les activitats dirigides, que es farien al mateix pavelló però en una zona destinada, fins ara, a altres funcions.

De moment, ja s’ha procedit a redactar la memòria tècnica i «ara cal pressupostar el projecte». Així ho han explicat l’alcalde, Ramon M. Bricollé, i el regidor d’esports, Daniel Rañé, a Joan Plana Pons, delegat territorial de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física que, avui, ha visitat les instal·lacions esportives del municipi com el pavelló, les pistes de pàdel i el camp de futbol. Durant la visita també s’han fet les gestions necessàries per a impulsar el nou rocòdrom, una obra que s’executarà com a resultat dels pressupostos participatius. 

"⚫️ÚLTIMA HORA: Accident mortal a l’Alt Camp" "🍇💰Valls acollirà una Missió Comercial entre cellers catalans i importadors europeus"